5/10 Gaspatxo-llimacoco
Recepta i fotografia de la Cristina Arroyo
Ingredients (per a 3-4 racions)
- 2 tomàquets de pera
- 8 tomàquets en branca
- 10 tomàquets xerri
- 1 cogombre pelat i sense llavors
- 1 pebrot vermell rostit sense llavors
- 1 tija d’api
- ¼ de bitxo vermell
- 2 grans d’all
- 1 suc de llima
- Llet de coco
- 1 grapat de cibulet fresc
- 1 grapat de fulles fresques d’estragó (reserveu-ne alguna per decorar)
- 1 c.s. d’oli d’oliva
- Una mica de sal marina
- Un polsim de pebre blanc
Elaboració
- Tritureu lleugerament els tomàquets a la batedora. Afegiu-hi el cogombre, el pebrot, l’api i els alls trossejats, el bitxo, la sal i el pebre i torneu a triturar. Afegiu-hi el suc de llima, el cibulet i l’estragó i tritureu uns segons més fins a obtenir la textura desitjada; tasteu-ho i corregiu de sal si cal. Serviu i afegiu-hi un rajolí de llet de coco i decoreu amb fulles d’estragó.
- Entrebancs: trossets de verdures fresques per donar un toc cruixent com api, ceba tendra, carbassó, pebrot, cogombre, raves, germinats, poma… o fins i tot un ou cuit picat.
descobrir si
toleres
bé el gluten
Et regalem la GUIA GRATUÏTA + RECEPTA per aprendre :
- Quines proves cal fer per descartar la celiaquia.
- Entendre quines alteracions hi ha més enllà de la celiaquia, com ara la intolerància al gluten i l’al·lèrgia al blat.
- Una recepta deliciosa de pa mediterrani sense gluten.

Hola! les receptes son totes mesurades per a 3/4 persones? gràcies.!!
Moltes gràcies Gina!
Hola Gina!
Una pregunta, quan parles de llet de coco, et refereixes a la beguda de coco o a les llaunes que hi ha de llet de coco?
Gràcies!
Salutacions
A les llaunes de llet de coco! 🙂