Si a la primavera destaca algun aliment, sens dubte són les maduixes! Amb moltes propietats antioxidants –contenen vitamina C, carotenoides i antocians– resulten molt interessants a la cuina!

En aquest quadern, us proposem deu receptes, tant de postres com d’esmorzars i plats principals, perquè pugueu aprofitar aquestes joies primaverals meravelloses.

1/10 Gaspatxo de maduixes

Recepta de la Gina Estapé.

Ingredients (per a 4 persones)

  • 600 g de tomàquet pera
  • 400 g de maduixes
  • 70 g de cogombre
  • 40 g de pebrot vermell
  • 30 g de ceba
  • 70 ml d’oli d’oliva verge extra
  • 1-2 culleradetes de vinagre de poma
  • 1 culleradeta de sal marina

Elaboració

  1. Renteu els tomàquets i les maduixes i poseu-los al got de la batedora, partits per la meitat. Traieu les fulles verdes a les maduixes.
  2. Afegiu la resta d’ingredients i tritureu a màxima potència per obtenir una crema suau i homogènia.
  3. Tasteu i rectifiqueu de sal si fa falta.

Gina Estapé

Dietista i creadora de myhealthybitesblog.com

    @myhealthybites
Gina Estapé

Ara pots demanar cita amb la
Gina Estapé a La Consulta de l´Ets
936 338 063 Correu electrònic