2/10 Gelat de plàtan i maduixes

Ingredients

  • 3 plàtans madurs
  • 300 g de maduixes
  • Un raig de beguda vegetal d’ametlles o de coco

Elaboració

  1. La nit anterior, peleu els plàtans i talleu-los a rodanxes; netegeu també les maduixes i talleu-les per la meitat. Guardeu les fruites al congelador tota la nit.
  2. L’endemà, traieu les fruites del congelador i deixeu-les reposar 10 minuts.
  3. Poseu-les al got d’una batedora potent amb un raig de beguda vegetal i tritureu fins a aconseguir una textura cremosa de gelat.
  4. Serviu al moment o guardeu en un recipient de vidre i al congelador. Si el guardeu, traieu-lo del congelador 10-15 minuts abans de menjar-lo.
  5. Podeu servir-lo amb maduixes fresques trossejades per sobre i altres guarnicions com coco ratllat, bocins de cacau o xocolata negra ratllada, o ametlles laminades; el que us vingui de gust!

5 claus per
descobrir si toleres
bé el gluten

Et regalem la GUIA GRATUÏTA + RECEPTA per aprendre :

  • Quines proves cal fer per descartar la celiaquia.
  • Entendre quines alteracions hi ha més enllà de la celiaquia, com ara la intolerància al gluten i l’al·lèrgia al blat.
  • Una recepta deliciosa de pa mediterrani sense gluten.
Accepto la política de privacitat

Gina Estapé
Gina Estapé

Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

    @myhealthybites