2/10 Gelat de plàtan i maduixes
Ingredients
- 3 plàtans madurs
- 300 g de maduixes
- Un raig de beguda vegetal d’ametlles o de coco
Elaboració
- La nit anterior, peleu els plàtans i talleu-los a rodanxes; netegeu també les maduixes i talleu-les per la meitat. Guardeu les fruites al congelador tota la nit.
- L’endemà, traieu les fruites del congelador i deixeu-les reposar 10 minuts.
- Poseu-les al got d’una batedora potent amb un raig de beguda vegetal i tritureu fins a aconseguir una textura cremosa de gelat.
- Serviu al moment o guardeu en un recipient de vidre i al congelador. Si el guardeu, traieu-lo del congelador 10-15 minuts abans de menjar-lo.
- Podeu servir-lo amb maduixes fresques trossejades per sobre i altres guarnicions com coco ratllat, bocins de cacau o xocolata negra ratllada, o ametlles laminades; el que us vingui de gust!
descobrir si
toleres
bé el gluten
Et regalem la GUIA GRATUÏTA + RECEPTA per aprendre :
- Quines proves cal fer per descartar la celiaquia.
- Entendre quines alteracions hi ha més enllà de la celiaquia, com ara la intolerància al gluten i l’al·lèrgia al blat.
- Una recepta deliciosa de pa mediterrani sense gluten.
Hola!! El suc antioxidant que té magranes i maduixes… l’únic inconvenient és que la temporada de les dues fruites no coincideix….
Es veritat que sempre es troba de tot a les botigues però….
Salutaciones i felicitats per les publicacions que feu!