5/10 Amanida senzilla d’espinacs i maduixes

Ingredients (per a 2 persones)
- 2-3 grapats de fulles d’espinacs
- 8 maduixes
- Formatge de cabra ecològic
- Nous pacanes
- Oli d’oliva verge extra
Elaboració
- Renteu les maduixes i eixugueu-les bé.
- En un bol, barregeu les fulles d’espinacs, les maduixes tallades a quarts, formatge de cabra desgranat al gust i nous pacanes al gust. Barregeu-ho bé.
- Amaniu amb un bon raig d’oli d’oliva verge extra.
descobrir si
toleres
bé el gluten
Et regalem la GUIA GRATUÏTA + RECEPTA per aprendre :
- Quines proves cal fer per descartar la celiaquia.
- Entendre quines alteracions hi ha més enllà de la celiaquia, com ara la intolerància al gluten i l’al·lèrgia al blat.
- Una recepta deliciosa de pa mediterrani sense gluten.

Hola!! El suc antioxidant que té magranes i maduixes… l’únic inconvenient és que la temporada de les dues fruites no coincideix….
Es veritat que sempre es troba de tot a les botigues però….
Salutaciones i felicitats per les publicacions que feu!