4/10 Maduixots amb cobertura de xocolata

Ingredients
- Maduixots
- Xocolata negra del 85% (la quantitat depèn del nombre de maduixots)
Elaboració
- Netegeu els maduixots i eixugueu-los bé.
- Desfeu la xocolata al bany maria i suqueu-hi els maduixots un per un per cobrir-los.
- Deixeu-les escórrer en una superfície antiadherent.
- Un cop la cobertura de xocolata estigui sòlida, guardeu-los a la nevera fins a l’hora de consumir.
descobrir si
toleres
bé el gluten
Et regalem la GUIA GRATUÏTA + RECEPTA per aprendre :
- Quines proves cal fer per descartar la celiaquia.
- Entendre quines alteracions hi ha més enllà de la celiaquia, com ara la intolerància al gluten i l’al·lèrgia al blat.
- Una recepta deliciosa de pa mediterrani sense gluten.

Hola!! El suc antioxidant que té magranes i maduixes… l’únic inconvenient és que la temporada de les dues fruites no coincideix….
Es veritat que sempre es troba de tot a les botigues però….
Salutaciones i felicitats per les publicacions que feu!