7/10 Batut de maduixes súper antioxidant

Recepta i fotografia de la Elka Mocker.

Ingredients

  • 2 C de llavors de chía (remullades 4 h amb ½ T d’aigua)
  • 100 ml d’aigua de coco, llet d’ametlla casolana o llet de civada i baies
  • 6 maduixots
  • 1 c de barreja de baies (opcional)
  • 1 c de llavors de goji
  • 1 c de magrana en pols (Salud Viva)
  • ½ magrana
  • gerds
  • fulles de menta

Elaboració

  1. Remulleu les llavors de chía com a mínim durant 4 hores en 4 vegades el seu volum; és a dir, per 2 cullerades de llavors chía, 8 d’aigua. Es poden deixar més hores, fins a 24, sempre que es mantinguin refrigerades.
  2. Poseu la chía, l’aigua de coco o llet d’ametlla o civada, els maduixots i els superaliments a la batedora; bateu fins a obtenir un batut cremós.
  3. Decoreu amb magrana, gerds i fulles de menta per arrodonir el batut i obtenir un resultat irresistible.

5 claus per
descobrir si toleres
bé el gluten

Et regalem la GUIA GRATUÏTA + RECEPTA per aprendre :

  • Quines proves cal fer per descartar la celiaquia.
  • Entendre quines alteracions hi ha més enllà de la celiaquia, com ara la intolerància al gluten i l’al·lèrgia al blat.
  • Una recepta deliciosa de pa mediterrani sense gluten.
Accepto la política de privacitat

Gina Estapé
Gina Estapé

Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

    @myhealthybites