7/10 Batut de maduixes súper antioxidant
Recepta i fotografia de la Elka Mocker.
Ingredients
- 2 C de llavors de chía (remullades 4 h amb ½ T d’aigua)
- 100 ml d’aigua de coco, llet d’ametlla casolana o llet de civada i baies
- 6 maduixots
- 1 c de barreja de baies (opcional)
- 1 c de llavors de goji
- 1 c de magrana en pols (Salud Viva)
- ½ magrana
- gerds
- fulles de menta
Elaboració
- Remulleu les llavors de chía com a mínim durant 4 hores en 4 vegades el seu volum; és a dir, per 2 cullerades de llavors chía, 8 d’aigua. Es poden deixar més hores, fins a 24, sempre que es mantinguin refrigerades.
- Poseu la chía, l’aigua de coco o llet d’ametlla o civada, els maduixots i els superaliments a la batedora; bateu fins a obtenir un batut cremós.
- Decoreu amb magrana, gerds i fulles de menta per arrodonir el batut i obtenir un resultat irresistible.
descobrir si
toleres
bé el gluten
Et regalem la GUIA GRATUÏTA + RECEPTA per aprendre :
- Quines proves cal fer per descartar la celiaquia.
- Entendre quines alteracions hi ha més enllà de la celiaquia, com ara la intolerància al gluten i l’al·lèrgia al blat.
- Una recepta deliciosa de pa mediterrani sense gluten.

Hola!! El suc antioxidant que té magranes i maduixes… l’únic inconvenient és que la temporada de les dues fruites no coincideix….
Es veritat que sempre es troba de tot a les botigues però….
Salutaciones i felicitats per les publicacions que feu!