Amb motiu de l’arribada dels 5.000 amics a Facebook, etselquemenges sorteja un cap de setmana saludable per a dues persones.

Un dels lectors fidels de la revista i un acompanyant arribareu un divendres a l’Escala per gaudir d’una nit romàntica a l’Hostal Empúries. Abans, el personal de l’hotel us esperarà amb una proposta d’infusions digestives per anar a dormir sense fer un àpat copiós. L’endemà us serviran l’esmorzar i podreu gaudir de l’entorn de Sant Martí d’Empúries, de la platja i de les ruïnes, però no us podreu entretenir, perquè haureu d’anar cap a Girona. Al migdia, la xef Iolanda Bustos, la cuinera reina de la cuina amb flors, us espera a La Calèndula amb un menú especial etselquemenges en què combinarà les flors, les herbes i els fruits silvestres amb carns i peixos de la millor qualitat. A la tarda podreu passejar per Girona i acabar de passar un dia tranquil fent un volt, si us ve de gust, pel call jueu.

Per participar-hi cal que ompliu aquesta enquesta, que ens permetrà extreure conclusions per a un estudi que estem elaborant entre els lectors d’etselquemenges. El resultat del guanyador el farem públic el divendres 13 d’abril. Teniu temps fins al dijous 12.

Molta sort i 5.000 gràcies per fer possible etselquemenges!

Per cert! Estem preparant un nou sorteig de llibres de cuina saludable pel dia de Sant Jordi i el 9 de maig, amb motiu del primer aniversari, arribaran novetats molt importants a etselquemenges.

 

Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta nutricional d'Etselquemenges.
Creadora del Cómo Como Festival

  @nurcoll   @nuriacoll