albaestiu

S’acosta el final del curs escolar i molts pares i molts nens ja busquen com ocupar les següents setmanes sense escola. Les colònies d’estiu són un clàssic del mes de juliol: amb l’objectiu de descansar i passar-s’ho bé, molts opten per passar uns dies a la natura combinant esport amb tota mena d’activitats d’oci natural, arts plàstiques o aprenentatge d’idiomes. L’inconvenient, però, és que sovint costa trobar un programa de colònies que ofereixi menús equilibrats i saludables que assegurin una bona combinació d’aliments i que no abusin dels lactis, els refinats, els sucres o les proteïnes animals de poca qualitat.

Avui us volem presentar Albaestiu, uns programes de colònies d’estiu per a nens i adolescents dels 6 als 17 anys a prop de Banyoles i de Besalú (les colònies es fan a tres masies diferents). El gran tret diferencial és que l’enfocament de les colònies es fa des d’un punt de vista saludable: a banda de les activitats i els programes d’entreteniment, ofereixen cuina sana, casolana, amb ingredients de proximitat i de cultiu ecològic (molts ingredients són els coneguts de la cuina volcànica de la Garrotxa) i amb opció per a menús vegetarians.

A més a més, les activitats d’Albaestiu estan dissenyades pel departament educatiu i estan “inspirades en la creativitat, la fantasia, el desenvolupament psicomotriu, la convivència i l’autonomia”.

Si voleu més informació sobre els programes de colònies d’Albaestiu, feu clic aquí.