lotllibres_facebookAmb motiu del Dia Mundial del Càncer, volem regalar alguns dels principals títols sobre “alimentació i càncer” que hi ha en aquests moments i que són autèntiques revelacions per als pacients que poden aplicar canvis per ells mateixos en paral·lel al tractament que estan seguint. Aquestes guies són també claus per a totes les persones que vulguin fer prevenció i vulguin saber en què consisteix exactament seguir una dieta saludable per a prevenir el càncer. En aquests llibres hi ha aliments i consells concrets i pràctics per a aplicar-ho immediatament en el vostre dia a dia.

Aquesta setmana (teniu temps fins diumenge 6 de febrer) a tots els que us feu socis de l’ETS, us regalarem un d’aquests exemplars. Estarem pendents de les altes de socis per a fer efectius els carnets i l’enviament dels llibres. 

Ser soci de l’ETS té un cost de 33 euros (mig any) o 60 euros (1 any). Els socis gaudeixen de les receptes setmanals de la Montse Vallory, dels més de 70 descomptes a botigues, restaurants, centres mèdics saludables i tenen un preu gairebé simbòlic per a fer consultes mèdiques en línia. Cliqueu aquí per a més informació.

Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta nutricional d'Etselquemenges.
Creadora del Cómo Como Festival

  @nurcoll   @nuriacoll