El qui no troba aquests aliments és perquè no vol. Avui no parlem de preus, sinó de localitzacions. Molts lectors ens heu demanat on es troben els aliments que recomanem, i per sort cada vegada hi ha més oferta per comprar-ne. I no només al carrer. Els tres últims anys han obert desenes de botigues en línia dedicades a l’alimentació saludable.
L’última a fer-ho ha estat Vegamercat , el primer supermercat a internet que només ofereix menjar vegà, és a dir, que exclou, en el seu procés de producció, qualsevol forma d’explotació i crueltat animal. No hi venen ni carn, ni ous, ni peix, ni mel, ni làctics. En canvi hi trobareu tota mena de cereals integrals, llet i patés vegetals, llegums, fruita seca, algues, etc.

L’altre pilar empresarial de Vegamercat és que tots els productes són ecològics i, per tant, garanteixen qualitat i respecte pel medi ambient. Vegamercat distribueix les compres a qualsevol lloc d’Espanya.

Aquesta nova iniciativa s’afegeix a la llarga llista de botigues en línia de Catalunya que demostren interès per una bona alimentació i també la viabilitat d’aquestes empreses a la xarxa.

 

 

  • www.canperol.cat. A més d’oferir al client fruita i verdura de primera qualitat, també venen productes elaborats per ells mateixos, com el pa i les pastes. A més a més, els embolcalls són biodegradables o de vidre, de manera que són 100% reciclables.
  • De la terra. És un supermercat en línia en tota regla, ja que, a més d’alimentació ecològica i de comerç just, ofereixen productes per a la higiene personal i la neteja de la casa.
  • www.elcabas.com. A banda dels productes habituals, també n’ofereixen de japonesos, màquines per fer pa, recursos per muntar un hort urbà, productes de comerç just, etc.
  • Doctorveg. Es dediquen a vendre fruita i verdura 100% ecològica i la distribueixen a Barcelona i rodalia. Ofereixen cistelles tancades o personalitzades. També venen oli ecològic i pa de Baluard.
  • Pachamama és una associació que vol facilitar el contacte directe entre els productors locals i els consumidors de Barcelona ciutat. Porten cistelles de fruita i verdura fins a casa del client amb una bicicleta adaptada.

A Barcelona també hi ha www.naturalcomolavidamisma.com o www.hortadeleixample.es

  • Pagesos agroecològics (Empordà i voltants) www.pagesosagroecologics.com. Cistella de fruita i verdura de temporada.
  • Disfruta & Verdura www.disfrutaverdura.com. Tenen una caixa especial per a nens, amb verdures i blat de moro per fer crispetes.
  • Faves i pèsols (Sant Cugat). Diversos tipus de cistelles per a clients de Sant Cugat i voltants
  • Bioiris (Tarragona)

I moltes altres. Per triar i remenar!

Si coneixeu més llocs digitals, deixeu un missatge al nostre Facebook o envieu un correu a info@etselquemenges.cat

 

 

 

 

 

 

Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta.
Creadora de Cómo Como Foods

    @nuria__coll