Les conferències culinàries continuen i aquest abril estrenem per primera vegada “El càncer i l’alimentació”, una classe magistral amb el psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer que, per primera vegada, farà tàndem amb la xef de referència en cuina sana i natural, Montse Vallory.

conferencia-cancer-i-alimentacio-730px

Cartell promocional de la conferència

La conferència es durà a terme el dijous, 10 d’abril de 19 a 22 h i és que hi ha tres parts que la converteixen en un workshop inèdit: en Xevi fa una explicació d’un

parell d’hores, la Montse fa les explicacions d’alguns aliments que en Xevi haurà recomanat de consumir per prevenir i tractar el càncer, hi haurà un tast final de diverses de les receptes que s’explicaran i s’entregarà un dossier amb tota la teoria i les receptes adjuntades.

El càncer NO és un virus o un bacteri que s’agafa per mala sort. És un procés que té molts orígens diferents. Totes les persones, cada dia, neutralitzem 10.000 cèl·lules procancerígenes que haurien pogut fer-nos emmalaltir. Factors com:

  • L’alimentació
  • Descans
  • Esport
  • Exposició a tòxics
  • Emocions
  • Virus
  • Hormones
  • Obesitat
  • Predisposicions genètiques

… poden ser les causes que ens predisposen al càncer. Som responsables i determinants en la prevenció i el tractament del càncer. Per què s’ha de desintoxicar una persona que té càncer i tu, tan respectuós amb la teva salut, encara no ho has fet? Clica AQUÍ per consultar tots els detalls i fer la reserva i pagament.

Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta.
Creadora de Cómo Como Foods

    @nuria__coll