El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, a través de l’empresa pública Promotora d’Exportacions Catalanes (PRODECA), organitza la participació de 13 empreses catalanes del sector de la producció ecològica a la fira BIOFACH, que se celebra a Nuremberg (Alemanya), del 15 al 18 de febrer.

D’entre aquestes 13 empreses hi ha coneguts del sector com ara Sorribas-Biogra, Cal Valls, Natursoy, Vegetalia, entre d’altres.

BIOFACH és la fira més important d’Europa dedicada exclusivament a la producció ecològica. Tots els expositors han de superar els estrictes criteris d’admissió exigits pel certamen, de manera que la participació en el saló ja representa per a empreses i productes un segell de distinció i qualitat. A més, en el marc de la fira, també s’hi celebra seminaris, workshops i conferències sobre qüestions d’actualitat de l’agroalimentació ecològica.

Actualment, el sector agrari ecològic de Catalunya concentra el 18,30% de l’activitat industrial ecològica de l’Estat espanyol, d’acord amb les dades del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE).

Altres activitats del cap de setmana:

Dissabte 18 de febrer:

– A les 18 h. Taller de vacunes, alimentació ecològica i remeis naturals a càrrec

del metge naturista Xavier Uriarte. Centre Ioga Om Shanti. Pujada San Domènec, 2. Girona.

– De les 11 h. a les 14.30 h. Curs de cuina macrobiòtica. Organtiza: L’Eixam. c/Major, 179. Sant Celoni.

Diumenge 19 de febrer:

– A les 12 h. 1a Calçotada Ecològica al Pla del Castell del Parc Vallparadís. Terrassa.

Dimarts 22 de febrer:

– A les 19.30 h. Posa remei a l’estrès a càrrec de la psicòloga Gemma Prats. Centre Nutrim. c/Comte Borrell, 143. Barcelona.

Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta nutricional d'Etselquemenges.
Creadora del Cómo Como Festival

  @nurcoll   @nuriacoll