A partir d’aquest mes de maig engeguem, amb el centre Armonic Body de Barcelona, tallers per tractar malalties amb exercicis, tècniques i consells d’alimentació. D’aquesta manera volem donar resposta a totes les persones amb una patologia específica que volen conviure millor amb la malaltia.

Armonic Body, dirigit per la terapeuta Noèlia Martínez, té un equip de professionals de la salut experts en naturopatia, fisioteràpia, medicina tradicional xinesa i entrenament esportiu.

L’artrosi, el primer

Després de l’èxit d’inscripcions al primer taller sobre l’artrosi, que se celebrarà el pròxim dijous 17 de maig a les 19 h, obrim les inscripcions per a un segon grup previst pel dijous 31 de maig a les 19.30 h.Què és l’artrosi? Com afecta el cos i l’estat d’ànim? Quins aliments són beneficiosos per a un organisme amb aquesta malaltia? Quins exercicis podem fer a casa per millorar la qualitat de vida i quina importància té el mètode Pilates i l’entrenament en l’artrosi? El taller anirà a càrrec de la terapeuta Francesca Garcia.

La fertilitat, el segon

El dimarts 5 de juny a les 18.30 h n’organitzarem un altre sobre fertilitat. Cada vegada hi ha més dones que tenen dificultats per quedar-se embarassades. Com podem gestionar les emocions? Quina alimentació va millor? Aprendrem tècniques per reconduir les emocions d’una manera positiva, coneixerem teràpies corporals per relaxar i evitar somatitzacions i bloquejos abdominals, i sabrem com ens hem d’alimentar. El taller el dirigeix la directora d’Armonic Body, Noèlia Martínez, infermera, especialista en fisioteràpia i alimentació natural responsable del programa d’acompanyament integral per a la

fertilitat.

Els pròxims mesos organitzarem tallers per millorar la fibromiàlgia, les migranyes, els problemes digestius i la menopausa.

-La durada dels tallers és de 90 minuts.

-Les places són limitades ( 20 persones).

-Cada taller costa 20 euros.

-Podeu anul·lar fins a 48 hores abans del taller. En cas contrari, la sessió es cobra igualment.

Per a inscripcions: info@etselquemenges.cat

Armonic Body està situat al carrer Valero, 2 baixos de Barcelona. www.armonicbody.com

Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta nutricional d'Etselquemenges.
Creadora del Cómo Como Festival

  @nurcoll   @nuriacoll