Els dies 10 i 11 de desembre, Etselquemenges participarà per primera vegada a l’All Those Food Market que es fa cada any per Nadal. L’Ets hi serà present amb un stand on promocionarem dos dels nostres projectes en paper més importants d’aquest any: l’Agenda d’Etselquemenges 2017 i la revista Ets nen.

noticia-allthosemarket-dic16

L’All Those reformula la proposta que l’ha consolidat com a punt de trobada entre els protagonistes de l’escena gastronòmica independent del moment. A la seva combinació de mercat de productors i festival de street food de qualitat, se li suma una ferma aposta per la música en directe i un esperit participatiu i didàctic.1268

NOU ESPAI
El festival es celebrarà el 10 i 11 de desembre al Seminari Conciliar, un espai virtualment desconegut en ple centre de la ciutat. El pati i els seus majestuosos claustres acolliran les propostes de productors, xefs, i nous emprenedors gastronòmics, units per la seva passió pel producte artesanal, local, de temporada i de proximitat. L’oferta culinària s’arrodoneix amb una mostra de ceràmiques, davantals, ganivets, publicacions, i tot tipus de regals nadalencs per als entusiastes de la bona taula.

NOVETAT!!! TALLERS PER NENS I ADULTS
El que va començar sent mini All Those – tallers per als més petits – evoluciona amb noves activitats culinàries també per a adults. Entre les propostes trobarem: tallers de fermentació, receptes amb tarros (les famoses mason jars), tallers infantils d’hort urbà, o vaixelles comestibles amb verdura i fruita. Alguns dels tallers són gratuïts. En aquest enllaç podeu veure tota la programació.

all-those-1all-those-menjar

MÚSICA EN DIRECTE
Gastronomia i música aniran de la mà en aquesta nova edició gràcies a la plataforma Openmusic Project, una comunitat que aposta per organitzar concerts en llocs poc convencionals, que programarà diferents concerts en acústic de bandes locals emergents com Ian Sala o Anita Zengeza.

PROTAGONISTES
En aquesta quarta edició d’All Those Food Market trobarem productes com: els ganivets de Pallarès Solsona, les ceràmiques de Cara Janelle, els embotits de Cal Rovira, els panettones de Miquel Saborit I Cloudstreet, els formatges de Mas d’Eroles i Murgó, la mel Llaria, els torrons de Galette o Bendita Helena, els dònuts de la Donuteria, els olis d’Olivares Series o les melmelades de La Madre de Miren.

Sin título-1

ALL THOSE MARKET

Dissabte 10 i diumenge 11 de desembre 2016
Dissabte: 11h-23h; diumenge: 11-20h
Seminari Conciliar de Barcelona
Carrer Diputació, 231 (entre Enric Granados i Balmes)
Entrada: 2 euros (nens menors de 12 anys entren gratis).
Més informació a www.allthose.org