Del 10 al 13 de novembre, IFEMA rep un any més la Fira Biocultura, la trobada referent del sector ecològic a Espanya i a la qual, per primera vegada, hi assistirà la nostra revista.

El proper divendres 11 de novembre a les 16h, la directora d’Etselquemenges i Soycomocomo, Núria Coll, ajuntarà dues de les coach nutricionals més conegudes del moment a Espanya: Cristina Muñoz (El Universo de Cris) i (Cocinando el Cambio) per debatre si és millor menjar cru o cuit.

trio-bonaLes dues formadores en alimentació saludable i col·laboradores dels projectes de Soycomocomo debatran davant de 200 persones sobre els grans temes de l’alimentació saludable que avui ens plantegem: com la importància de menjar un percentatge elevat de cru, sigui estiu o hivern, a més de comentar els aliments que ens convenen segons estil de vida, tipus de feina, etc. Amb el cru ens tornem més estrictes? Ho plantejarem en un debat amb la participació també del públic.

Com cada any, la Fira Biocultura de Madrid arriba carregada de l’oferta més gran de botigues i activitats de l’alimentació i la cosmètica, les teràpies complementàries i el sector de la bioconstrucció.

I com sempre, també hi haurà xefs, que cuinaran en directe, i ponents molt reputats. Podeu consultar la llista d’activitats aquí. Nosaltres us esperem el divendres 11, a les 16 h.

CRU O CUIT?

Divendres 11 de novembre a les 16 h., sala N105

Cris Muñoz (El Universo de Cris) i Lucía Gómez (Cocinando el Cambio), coach nutricionals.

Modera: Núria Coll, periodista