Aquest diumenge Etselquemenges ha organitzat 12 tallers a l’Espai Boisà i Nutrim Salut on s’han donat consells, receptes i tècniques culinàries per mantenir un bon funcionament dels òrgans com el fetge i els ronyons amb motiu de la Marató de Tv3 d’enguany dedicada al trasplantament i regeneració d’òrgans i teixits. Des de les 10 del matí i fins a les 21h les especialistes en nutrició, Mireia Anglada i Elisenda Casanovas han dut a terme tallers d’una hora per un preu de 10 euros que Etselquemenges donarà aquesta setmana íntegrament a la Fundació La Marató. En total s’han recollit 1.607 euros gràcies a la col·laboració de Doctor Veg, Can Perol i Finestra sul cielo que han enviat gratuïtament els aliments que s’han utilitzat als 12 tallers. Moltes gràcies a tots! La Marató i l’alimentació saludable mouen muntanyes! AL TALLER DEL FETGE LES XEFS HAN CUINAT:
- Amanida de germinats amb verduretes al vapor (mongeta tendra) i la seva vinagreta
- Col escaldada amb porros saltats
AL TALLER DELS RONYONS:
- Azukis amb carbassa
- Amanida amb alvocat i alga dulse
I AL DE CIRCULACIÓ:
- Seitan amb salsa d’avellanes
- Saltat de verdures amb gingebre i cítrics