Aquest diumenge Etselquemenges ha organitzat 12 tallers a l’Espai Boisà i Nutrim Salut on s’han donat consells, receptes i tècniques culinàries per mantenir un bon funcionament dels òrgans com el fetge i els ronyons amb motiu de la Marató de Tv3 d’enguany dedicada al trasplantament i regeneració d’òrgans i teixits. Des de les 10 del matí i fins a les 21h les especialistes en nutrició, Mireia Anglada i Elisenda Casanovas han dut a terme tallers d’una hora per un preu de 10 euros que Etselquemenges donarà aquesta setmana íntegrament a la Fundació La Marató. En total s’han recollit 1.607 euros gràcies a la col·laboració de Doctor Veg, Can Perol i Finestra sul cielo que han enviat gratuïtament els aliments que s’han utilitzat als 12 tallers. Moltes gràcies a tots! La Marató i l’alimentació saludable mouen muntanyes! AL TALLER DEL FETGE LES XEFS HAN CUINAT: 

  • Amanida de germinats amb verduretes al vapor (mongeta tendra) i la seva vinagreta
  • Col escaldada amb porros saltats

AL TALLER DELS RONYONS:

  •  Azukis amb carbassa
  • Amanida amb alvocat i alga dulse

I AL DE CIRCULACIÓ:

  • Seitan amb salsa d’avellanes
  • Saltat de verdures amb gingebre i cítrics

Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta.
Creadora de Cómo Como Foods

    @nuria__coll