noticia_ecoviure_oct16

Ecoviure s’ha convertit en un aparador important de novetats del sector de l’alimentació ecològica i saludable i un punt de trobada de debats, tallers i activitats per a petits i grans. Enguany, el Palau Firal de Manresa reunirà noms del sector com l’ecoxef Mireia Anglada, que farà un taller de receptes creatives amb proteïna vegetal, o la coach Cristina Manyer, que ensenyarà a fer liquats i sucs vegetals. El periodista Jaume Barberà, l’ambientòleg Martí Boada i l’economista Arcadi Oliveres participaran en un debat sobre com ens imaginem el futur.

Què trobareu a l’estand de l’Ets?

1) Hi trobareu l’Agenda d’Etselquemenges 2017. La podreu comprar en primícia els tres dies de fira, ja que no surt a la venda a les llibreries fins al dia 2 de novembre.

L’agenda és un recorregut per 52 setmanes, en què la directora, Núria Coll, ofereix informació essencial sobre nutrició i salut amb consells, trucs de cuina i recomanacions de tot tipus: fires, mercats, webs per visitar, guies de peixos, de pesticides, etc. Cada setmana hi trobareu aliments de temporada, suggeriments per incloure a la llista de la compra, trucs per aprofitar millor els nutrients dels aliments i per absorbir-los més bé.

2) Us podreu fer socis d’Etselquemenges a meitat de preu. El carnet de sis mesos costarà 20 euros; i el carnet d’un any, 36! Recordeu que des d’aquest setembre, als socis us oferim videoconsells, reportatges exclusius, descomptes en llibres electrònics i formació i receptes inèdites. Consulteu tots els avantatges aquí: www.etselquemenges.cat/fes-te-soci.

3) Podreu comprar la revista EtsNen 1 i 2 o aprofitar el pack d’oferta de les dues revistes per 9,95 euros.

Com arribar a Ecoviure.

Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta nutricional d'Etselquemenges.
Creadora del Cómo Como Festival

  @nurcoll   @nuria__coll