Aquest és el nostre tercer Biocultura i, com si fos tradició, aquest any, a l’estand d’Etselquemenges podeu fer-vos socis a meitat de preu, una oferta única que reservem només per als quatre dies de fira. Tots els lectors que vulgueu ser socis, podreu triar si voleu fer-vos el carnet de sis mesos o el d’un any i pagar la meitat de les quotes habituals; és a dir, fer-vos socis durant sis mesos per 20 euros, o socis durant un any per només 36 euros. A més, si ja sou socis i us ha caducat el carnet, podeu renovar també a meitat de preu.

Biocultura_mailing_cat

Aquest serà el segon any que la fira ens serveix per fer el llançament oficial del segon número de la revista d’alimentació infantil i saludable, EtsNen, el nostre fillet en paper que publiquem anualment i que, aquest cop, arriba amb catorze pàgines més respecte del primer número i amb articles i reportatges com el del calci, escrit per la nutricionista Lucía Redondo, de tretze pàgines, que converteix la revista en un autèntic manual de consulta que us servirà com a referència per a temes d’alimentació i salut natural per a tota la infància i adolescència del vostres fills.

Aquest any també tindrem a la venda el calendari de fruites i verdures de temporada. Estrenem disseny nou!

I per acabar-ho d’arrodonir, el Cómo Como Festival tindrà un paper protagonista a l’estand. Aprofiteu també per comprar entrades per a les conferències al nostre mostrador i aprofiteu el 10% de descompte, si sou socis o us en feu en aquell mateix moment.

I el més important! Biocultura és l’ocasió que tenim per conèixer-nos, veure’ns, explicar-nos projectes, intercanviar idees, veure moltes novetats, etc., i comprovar com la família del món saludable i la família de l’Ets segueix creixent sense parar!

Us esperem amb molta il·lusió a l’estand 1B del pavelló 1 del Palau Sant Jordi des del dijous 5 fins al diumenge 8 de maig.

Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta nutricional d'Etselquemenges.
Creadora del Cómo Como Festival

  @nurcoll   @nuriacoll