El proper cap de setmana, Sant Cugat del Vallès tornarà a ser la seu d’un dels festivals familiars amb més èxit dels darrers anys: el Petit Camaleons. Sopa de Cabra, Macaco, Gossos o Ramon Mirabet són alguns dels grans noms que actuaran en aquest festival dedicat als nens i que agrada molt als pares. Com cada any hi haurà activitats per a totes les franges d’edat com ara les sessions de cançons per a nadons i un espai firal de temes infantils, en el qual enguany Etselquemenges tindrà estand propi, on llançarem en exclusiva, el llibre-quadern “Festes infantils. Receptes saludables” de les dietistes Gina Estapé i Pilar Rodrigáñez. El llibre es vendrà físicament al Petits Camaleons i a partir de dilluns es posarà a la venda, només com a llibre electrònic, a Etselquemenges.cat.

imatge_news_1000

Moltes famílies viuen amb preocupació que a les festes infantils s’acabin consumint quantitats absurdes de sucre en forma de llaminadures, brioixeria, refrescos, sucs industrials, pastissos, etc. La Pilar, mare de família, fa anys que ho pateix i, després de dosificar les festes o de posar excuses per no anar-hi, va decidir ser activa i, amb la Gina Estapé, han elaborat un reguitzell de receptes sanes que els nens gaudiran de la mateixa manera. “Festes infantils. Receptes saludables” conté receptes dolces, salades, pastissos i begudes i tampoc hi falten xocolata, crispetes i piruletes! 
A l’estan també podreu trobar la revista EtsNen ( el primer número, el segon i un pack d’oferta dels dos exemplars). Recordeu que a la revista EtsNen 2 hi teniu articles en profunditat sobre d’on treure el calci si no donem llet als nens, quanta i quina proteïna sana els podem donar, com tractar i prevenir les càries, què podem fer amb els dèficit de vitamina D, receptes per als més petits o com afrontar la introducció dels cereals en els nadons.

Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta nutricional d'Etselquemenges.
Creadora del Cómo Como Festival

  @nurcoll   @nuriacoll