Ja fa un any que l’equip d’etselquemenges ha fet el salt al paper amb una revista dedicada exclusivament a l’alimentació i salut dels nens. L’ETS NEN està escrita per una bona part de l’equip de col·laboradors d’Etselquemenges. cat com ara les nutricionistes Carla Zaplana, Jordina Casademunt i Lucía Redondo, la biòloga Elena Carrió o xefs com ara la Consol Rodríguez i l’Elka Mocker.

etsnen_2_entrada_juny16

En el número d’enguany, de 84 pàgines s’aprofundeix en temes com la quantitat i qualitat de la proteïna que han de menjar els nens, i temes de salut com les càries, el dèficit de vitamina D, el TDAH o l’obesitat.

Ets nen compo
On la trobem?

Des d’aquesta setmana, a tots els supermercats Veritas, Llobet i Ca l’Arpellot podeu adquirir la revista a la zona de caixes per un preu de 6’90 euros i de 5’90 per a socis d’Etselquemenges. Aquí podeu consultar les 40 botigues VERITAS de Catalunya, Balears i Andorra i aquí els 35 establiments de la Catalunya Central de Llobet i Ca l’Arpellot.
I a través del web etsnen.cat es pot adquirir la revista i de regal aquesta bossa del Cómo Como Festival perquè nens i adults hi porteu l’esmorzar, dinar o berenar.
La revista també es pot fullejar en un centenar de biblioteques de la província de Barcelona.

Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta nutricional d'Etselquemenges.
Creadora del Cómo Como Festival

  @nurcoll   @nuriacoll