El proper diumenge 2 d’abril arriba al Poble Espanyol la cinquena edició de l’esperat “El dia minimúsica”, amb una proposta innovadora d’experiències per a tota la família. Com cada any, “El dia minimúsica” serà un jornada signada per concerts per a grans i nens on sonaran noms com El Petit de Cal Eril, Los Ganglios, Pau Riba, Pavvla, Miqui Puig, Delafé DJ… i molts més!

També hi haurà molts tallers i jocs per a tots els gustos i edats, espai micro Family Welcome per als més petits, market 0km, entre altres propostes que faran del minimúsica una veritable festa familiar.

Aquest any, a Etselquemenges ens complau participar en “El dia minimúsica” amb la nostra directora Núria Coll, que moderarà les Taules d’Experiències, en què diferents famílies compartiran vivències transformadores en diferents àmbits. A més, la nostra dietista Pilar Rodrigáñez, coautora del llibre electrònic Festes infantils farà la xerrada “Com promoure bons hàbits alimentaris en família“, abordarà el tema dels berenars infantils i avançarà alguna de les vint receptes de la publicació Berenars sans, que inclourà com a novetat aquest any la tercera edició d’ETSNen, a la venda a partir del 4 de maig a Biocultura.