La directora d’Etselquemenges, Núria Coll, avança en aquest vídeo algunes de les novetats principals d’aquests propers mesos. Per primera vegada, la revista digital organitza un curs anual de cuina teòric i pràctic per a persones que volen adquirir els fonaments de la cuina natural.

El curs “Vull menjar sa” comença aquest mes d’octubre i només hi ha catorze places. El curs s’anuncia oficialment a partir del dilluns que ve, 12 de setembre. Les classes seran quinzenals i es faran els dissabtes.

Una altra de les novetats és que organitzem el primer programa en línia “Alimentació natural i esport” amb la nutricionista ortomolecular Elena Vidal i l’entrenador personal Jordi Pàmies. Amb aquest programa, que tindrà una durada de deu setmanes, volem aconseguir que els alumnes mengin millor i practiquin esport de manera regular. Per això, a banda de pautes i del seguiment exhaustiu durant tres mesos perquè els alumnes assoleixin els objectius del programa, plantegem el repte de córrer plegats, amb l’Elena i en Jordi al capdavant, la cursa de Sant Silvestre, de deu quilòmetres. Us ho explicarem amb tot tipus de detall d’aquí a pocs dies.

D’octubre a desembre i també amb l’Elena Vidal, a més, organitzem tallers de cuina a Reus i Lleida; tota una novetat ja que fins ara hem centralitzat tots els tallers a Barcelona. I, com sempre, per a aquests tallers

Els socis podran veure videoconsells de salut i llegir reportatges exclusius

Els socis d’Etselquemenges

A partir d’aquest setembre, els socis d’Etselquemenges veuran en exclusiva videoconsells mensuals de les nostres dietistes Pilar Rodrigañez i Gina Estapé. Cada mes us ajudarem a saber com menjar certs aliments per mantenir-vos sans.

Una altra novetat és que publicarem reportatges en profunditat de temes d’alimentació saludable pràctics i inèdits elaborats pel nostre equip de col·laboradors. A més, continuarem oferint grans descomptes en totes aquelles activitats o nous productes periodístics que oferim.

Per a tots els lectors, us avancem dos noms que a partir d’ara col·laboraran amb Etselquemenges: la naturòpata Adriana Ortemberg i la fotògrafa Becky Lawton, que cada mes publicaran una recepta nova per esmorzar. En paral·lel, Elka Mocker continuarà vinculada a la revista amb receptes de tot tipus amb el seu segell: la cuina honesta.

El mes d’octubre muntarem paradeta al festival per a famílies Petits Camaleons de Sant Cugat del Vallès, on vendrem les revistes 1 i 2 d’EtsNen, i els dies 21,22 i 23 d’octubre serem a la Fira Ecoviure de Manresa.

 

 

Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta nutricional d'Etselquemenges.
Creadora del Cómo Como Festival

  @nurcoll   @nuriacoll