La cuinera de les flors, Iolanda Bustos (La Calèndula) i la sommelier Anna Vicens ofereixen aquest estiu un tast de productes i vins ecològics al Mas d’en Pinc, a Begur. La propera cita és el dimecres 28 d’agost. Aquest 31 de juliol se’n va fer la primera edició, que va incloure també la xerrada “Els serveis ambientals dels ecosistemes” i una visita a les exposicions de la masia.
tastetsLa iniciativa s’anomena “Tastets de Natura”, una activitat que vol sensibilitzar i acostar el valor de la natura i els nostres ecosistemes a través del tast. El tast-degustació, té un cost de vint euros i els diners que es recaptin es destinaran a l’associació Nereo, una ONG sense ànim de lucre que va néixer l’any 1990 amb el propòsit de preservar, divulgar i estudiar el medi ambient. A més, el xef Narcís Caner, de la Fonda Caner de Begur, també oferirà plats elaborats amb aigua de mar. Les inscripcions es fan al web de la mateixa associació: www.nereo.org.

 

Dia: Dimecres 28 d’agost

Horari: de 20 h a 22 h.

Preu: 20 €.

Lloc: Mas d’en Pic, Begur.

Reserves al 972624146 o a nereo@nereo.org

Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta.
Creadora de Cómo Como Foods

    @nuria__coll