A partir de l’octubre la xef Montse Vallory organitza com cada any cursos teòrico-pràctics d’alimentació natural i saludable a la botiga ecològica Biospace de Barcelona. El curs “bàsic de cuina natural” s’imparteix els divendres al matí a partir del 7 d’octubre i fins al 2 de desembre.
Durant 9 sessions s’elabora un ampli repertori de plats pel dia a dia i sobretot es donen pautes d’aprenentatge per saber escollir els aliments, saber-los cuinar i aprendre a menjar-los. “Els que han assistit a un taller d’etselquemenges amb la Montse ja saben que dóna molta informació i desenes de consells de cuina i salut en general. El primer dia havíem de prendre un tè verd mentre preparàvem els 3 plats. Bé doncs, només del te ja ens va fer una classe magistral”, explica la Núria Coll, directora d’etselquemenges. Els interessats ja es poden inscriure al curs de l’octubre que es tornarà a repetir el mes de febrer i pel qual les inscripcions també estan obertes. Si voleu més informació sobre els cursos cliqueu aquí.

El segon curs que la Montse impartirà aquest hivern a Biospace és el d’ossos. “Ja fa molts anys que el faig perquè hi ha molta gent amb problemes d’osteoporosis i al contrari del que es creu beure llet no és la millora manera de mantenir els ossos forts”, diu Vallory. Hi ha estudis que demostren que el consum regular de llet multiplica els riscos de fractura de meluc. El curs “d’aliments integrals per a ossos forts” consta de 5 classes -divendres al matí- i els alumnes aprenen a seguir una dieta per tenir els ossos forts i flexibles i se’ls ensenya a planificar menús remineralitzants. D’aquest curs també se’n faran dues edicions: la d’hivern, a partir del mes de gener i la de primavera, de finals d’abril a finals de maig. Si voleu més informació cliqueu aquí

Montse Vallory és xef especialitzada en alimentació natural, graduada a l’escola de gourmets naturals que va fundar Annemarie Colbin a Mangattal al Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts. Imparteix cursos i difón l’alimentació saludable des de fa 12 anys. Actualment té una estreta vinculació amb etselquemenges on cada setmana publica receptes pel dia a dia i imparteix tallers de cuina cada segon dimarts de mes.

Més informació: www.montsevallory.com  

Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta.
Creadora de Cómo Como Foods

    @nuria__coll