Els tallers de cuina general, de 3 hores, continuen i ara ja hem institucionalitzat que tots els alumnes s’emportin un pack d’obsequi amb alguns aliments que haureu treballat durant el taller. Com que al pròxim taller cuinarem:

  • Pastís de mill a la cúrcuma
  • Estofat de verdures de tardor i seitan
  • Laminat de poma al forn amb cruixent de civada i fruits del bosc

…al pack d’obsequi us regalarem mill, civada, seitan i alguna altra sorpresa!Ja sabeu que als tallers de cuina de la Montse Vallory  l’experiència gastronòmica és total ja que aprendreu a cuinar un menú sencer i després, ben entaulats, podreu menjar-vos la vostra creació.

Els tallers comencen a les 19h i després d’elaborar els plats, sopem plegats amb la Montse i, per tant, sortim cap a quarts d’11 de la nit. El preu del taller són 65 euros.

Per apuntar-vos als tallers envieu un correu a info@etselquemenges.cat.

*Política de cancel·lació dels tallers: es podrà anul·lar l’assistència al taller i recuperar la totalitat de l’import fins a 48 hores abans de l’inici de l’activitat. Un cop quedin menys de 48 hores no es retornarà l’import.

I ara també pels més petits

Etselquemenges organitza a partir del mes de novembre tallers per a famílies, és a dir, per pares, mares i fills de 8 i 12 anys i que dirigirà la cuinera infantil Montse TapiaEl primer serà el proper diumenge 20 de novembre. Els tallers tindran lloc els diumenges a les 10.30 del matí a l’Espai Boisà (passatge Lluís Pellicer, 8 Barcelona) tindran una durada d’una hora i mitja i les receptes que es cuinaran seguiran els preceptes de la filosofia Etselquemenges. L’objectiu és compartir la preparació dels àpats amb els més petits de casa. Sabem que els lectors d’etselquemenges teniu un esperit integrador de la família en qüestions alimentàries, per això us proposem una jornada per aprendre de primera mà la importància de l’origen dels aliments, el valor que tenen, els motius pels quals és recomanable menjar ecològic i la manera de coure aquests aliments. Poden venir pares, tiets, tutors o padrins acompanyats dels fills -amb amics o sense-. El preu per adult és de 12 euros i de 18 euros per als nens. Apliquem un descompte per a un segon nen (10 euros) de la mateixa unitat familiar-pot ser un amic.

 

Si tens un altre fill petit, porta’l

Pels menors de 8 anys, tenim prevista una activitat paral·lela, també culinària, adaptada a la seva edat.  

Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta nutricional d'Etselquemenges.
Creadora del Cómo Como Festival

  @nurcoll   @nuriacoll