El pròxim taller es durà a terme aquest diumenge 18 de desembre a les 10.30 del matí a l’Espai Boisà (passatge Lluís Pellicer, 8 Barcelona), i el que cuineu us ho podreu emportar per dinar a casa!

Aquest diumenge cuinarem: amanida de mongetes verdes i tofu i paté de pebrots amb nous i xips de pita.

Per a reservar plaça escriviu un correu a info@etselquemenges.cat

L’objectiu és compartir la preparació dels àpats amb els més petits de casa. Sabem que els lectors d’etselquemenges teniu un esperit integrador de la família en qüestions alimentàries, per això us proposem una jornada per aprendre de primera mà la importància de l’origen dels aliments, el valor que tenen, els motius pels quals és recomanable menjar ecològic i la manera de coure aquests aliments. Poden venir pares, tiets, tutors o padrins acompanyats dels fills -amb amics o sense-

El preu és de 30 euros (1 adult + 1 nen) i 10 euros més per cada membre de la família que hi afegim. Pels menors de 8 anys, tenim prevista una activitat paral·lela, també culinària, adaptada a la seva edat.

Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta.
Creadora de Cómo Como Foods

    @nuria__coll