D’octubre a desembre, Etselquemenges i la nutricionista ortomolecular Elena Vidal, organitzem diversos tallers de cuina a Valls i Lleida. Els de Valls es realitzen a “La Marieta botiga Eco” (C/del Teatre, 8), que ha obert portes fa poques setmanes, i que cobreix un gran buit a la ciutat de Valls, ja que fins ara, no hi havia cap botiga dedicada a l’alimentació natural i ecològica.valls

La Lluïsa Campos va decidir fer el pas ara fa uns mesos després d’un aprenentatge personal que va començar amb afeccions personals i que ha anat resolent gràcies, per exemple, a la divulgació que fem des d’Etselquemenges, en Xevi Verdaguer o la Carla Zaplana. A La Marieta botiga Eco hi trobareu tot allò que pot costar de trobar quan volem començar canviar la manera d’alimentar-nos i que fa que hagis d’omplir la cistella de la compra recorrent a diverses botigues. La clau és que hi puguis trobar una mica de tot. Per això també tenen productes a granel que és dels aspectes que més estan agradant als clients perquè compren just el que necessiten sense gastar-se un dineral. “Oferim més de 125 productes a granel des de llegums, farines, espècies, pastes, fruits secs, cereals”. I, a banda, hi trobareu productes frescos com carn, ous, pa, fruita, verdura, embotits, plats precuinats o iogurts.

Els socis d’Etselquemenges teniu un 5% de descompte en tots els seus productes. Només cal ensenyar el carnet de soci vigent. Cliqueu a aquí per a veure el descompte a l’àrea de socis. 

Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta nutricional d'Etselquemenges.
Creadora del Cómo Como Festival

  @nurcoll   @nuriacoll