El Banc de Sang i Teixits, l’encarregat de proveir sang a tots els hospitals i clíniques de Catalunya, fa curt de donacions en època nadalenca: molts dels donants marxen fora de vacances i això fa que les reserves de sang als centres mèdics quedin sota mínims.

Per poder garantir les 1.000 donacions diàries necessàries, Terra Veritas (Carrer de la Diputació, 239, Barcelona) se suma a la causa i cedeix el seu espai a l’equip mòbil del Banc de Sang.

L’objectiu de Terra Veritas és aconseguir 200 donacions en aquesta jornada de 10.00 a 20.00 h. S més a més, i durant tot el dia, la xef Mireia Anglada estarà preparant aliments per oferir als donants i ajudar-los a la recuperació.

Qui pot donar sang?

Qualsevol persona sana entre 18 i 65 anys que pesi més de 50 quilos (cal tenir aquest pes mínim perquè, en cada donació, es recull una quantitat estàndard per a tots els donants de 450 ml).

QUÈ: DONAR SANG

QUAN: divendres 23 de desembre, de 10’00h a 20’00h

ON: TERRA VERITAS, c/ Diputació 239

CONFIRMACIÓ: MOLT IMPORTANT!! Caldria que féssiu arribar un correu electrònic a info@civiclub.org per a confirmar l’assistència i l’hora en què podreu venir i fer la donació.