Aquest dijous 29 de setembre, Terra Veritas posarà punt i final a la Quinzena Vegana amb la jornada ‘Vespre Vegà’. Després de dues setmanes de tallers i activitats relacionades amb el món del veganisme, arriba l’acte de cloenda, en què participaran el psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer, el xef crudivegà i autor del llibre Espiritual Chef, Javier Medvedovsky, i la directora d’Etselquemenges, Núria Coll. Els convidats parlaran dels avantatges saludables i les possibilitats culinàries que ofereix aquest tipus de dieta. A més, els assistents podran gaudir d’un tast-degustació a càrrec de Javier Medvedovsky, amb el suport de l’equip de la xef Mireia Anglada.
Amb aquesta proposta els supermercats Veritas ofereixen als seus clients l’oportunitat d’aprofundir en el veganisme com a opció de vida, d’assistir a cursos de cuina especialitzada, i de poder sentir els testimonis d’experts que demostren els avantatges que té seguir una dieta d’aquest tipus i els beneficis que aporta per a la salut. En aquest enllaç podeu reservar plaça per assistir a l’acte, que tindrà lloc a Terra Veritas. Amb l’entrada s’entregarà un val de 10 € per fer servir a les botigues.
Amaranta Rendón
Estudiant de Periodisme i Humanitats