El psiconeuroimmunòleg i col·laborador d’Etselquemenges, Xevi Verdaguer, estrena el 2017 amb una nova funció del seu espectacle “Transforma’t” coproduït pel Terrat, el 10 de gener al Teatre Kursaal de Manresa.

En aquest muntatge, en Xevi aconsegueix explicar d’una forma planera i divulgativa els factors claus que ens alteren les nostres hormones i a conseqüència d’això, ens condicionen a patir diverses malalties. La visió i tractament de Verdaguer és una nova i revolucionària mirada al cos humà en què molt símptomes i causes estan relacionats i com els hàbits de vida ens poden ajudar a resoldre molts dels problemes de salut que patim actualment.

Aquí podeu comprar les entrades per assistir al Transforma’t de Manresa.

I a tots els veïns de Manresa i rodalia, recordeu que l’equip de la Consulta d’Etselquemenges comença aquest mes de gener a passar visita al Centre Medicina Moderna de Manresa, on sumarem talent amb l’equip de Xevi Verdaguer. Les dietistes Gina Estapé i Pilar Rodrigáñez, passaran visita tots els dilluns i dimecres a Manresa per ajudar als pacients a seguir una dieta saludable, realistajjhvg i bastada amb les pautes de salut que requereixi cada pacient.