El nostre equip, cada dia més professional i ampli, té una dilatada formació acadèmica i una llarga experiència professional, part de la qual s’ha forjat al llarg d’aquests anys en què hem après i hem crescut amb i gràcies a vosaltres.

Per què fem una consulta?

Al llarg d’aquests anys he rebut desenes de correus electrònics en els quals ens felicitàveu per la nostra feina i ens demanàveu solucions per a tot tipus de patologies. Ens hem convertit, sense pretendre-ho, en prescriptors i assessors en alimentació i salut. I aquests correus no han parat de créixer, no només per l’èxit de la revista sinó també per la necessitat creixent de la població de trobar fórmules més naturals i eficaces per tractar els mals d’avui. La consulta d’etselquemenges té la voluntat d’oferir un ventall molt ampli de professionals que puguin atendre bona part d’aquests mals que coneixem bé i que sovint tenen un origen en el sistema digestiu i en les agressions a les quals hem sotmès el nostre organisme en el passat, a banda d’altres condicionants, com la genètica, esclar.

La consulta de l’ETS existeix, doncs, perquè, d’alguna manera, ens l’heu estat demanant i reclamant dia a dia de manera espontània quan ens demanàveu hora i jo us deia que érem un mitjà de comunicació o quan m’escrivíeu missatges privats a mi i a l’equip dient: “Tu que coneixes tants metges i terapeutes, que tens contactes, que saps qui em pot ajudar amb això que em passa o que li passa a la meva tieta, germà, oncle, fill…”. Creiem que avui, decidits des de l’inici a aportar més benestar i salut a la vida de la gent, és el moment de fer el gran salt i obrir una consulta mèdica.

Avui és un dia de celebració però també de compromís i rigor. És un dia en què sento una gran responsabilitat per aquest nou projecte, ja que passem de divulgar salut a visitar pacients. Em sento convençuda del que fem perquè tinc el suport d’un equip de metges, nutricionistes, terapeutes i assessors legals i econòmics tan brillants que fa que tot sigui possible.

Etselquemenges té molt a fer, encara. La societat, malauradament, ens continuarà necessitant, a nosaltres i a molts altres com nosaltres que han de venir. Però mentre millorem els nostres hàbits nutricionals, estem encantats de construir amb vosaltres el projecte, fent-lo a mida. Us esperem a tots a la consulta que, alhora, és la seu d’etselquemenges i, per fi, un punt de trobada físic per poder-vos atendre com cal. Us hi esperem!

En aquest enllaç ja podeu llegir tota la informació sobre els professionals que visiten, les patologies que atenem i la manera de contactar amb nosaltres i concertar cita.

Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta nutricional d'Etselquemenges.
Creadora del Cómo Como Festival

  @nurcoll   @nuriacoll