baby-730

Algun dia, totes les mares del món hem necessitat un menjar ja fet que ens resolgui el dinar o el sopar del nostre nadó. Conscients que hem de cuinar per a ells tant com puguem a casa, els caps de setmana, quan anem a un restaurant improvisadament o sortim de viatge, de vegades necessitaríem que algú ens fes aparèixer del no-res la mateixa crema de verdures que fem a casa, és a dir, ecològica, amb productes frescos, sense lactis, amb una cocció no excessivament llarga, etc. Si som mares conscienciades en l’alimentació natural, segurament direm que no a bona part dels productes envasats per a nadons que venen; i per tant, el dia que ho necessitem, comencem a mirar els pots i les etiquetes i els acabem deixant a la prestatgeria del supermercat, i acabem oferint fruita o un xarrupet de pit.

Dues joves catalanes estan disposades a ajudar-nos en aquest sentit i han creat Biotitos, purés de fruita i verdures ecològiques –comprades a Bionofre- per a nadons a partir de quatre mesos que són 100% ecològics, frescos i naturals i que conserven tots els nutrients gràcies a una tècnica innovadora que els fa únics.

quadricula (1)

Pascalitzar: la tècnica que els fa únics

Heu sentit mai a parlar de la pascalització? És un mètode molt innovador que els darrers anys comença a fer-se servir en el món de l’alimentació saludable i que s’ha convertit en una alternativa a l’esterilització. Mitjançant la pascalització el producte ja envasat se submergeix en aigua i a una pressió molt forta que fa que s’eliminin els patògens i microbis; per tant, l’aliment es conserva intacte durant uns quants dies. No s’hi posa cap additiu, cap conservant, ni es trenquen enzims. Els nutrients es mantenen i el gust continua sent l’artesà. Diem que els Biotitos duren “uns quants dies” perquè, a diferència d’altres purés preparats, necessiten refrigeració i no els trobareu a les prestatgeries dels supermercats. Com que aquesta tècnica no afegeix cap conservant, el puré té una esperança de vida una mica més curta que els convencionals. La data de caducitat és d’unes cinc setmanes des que s’elabora i es pascalitza. Per arrodonir-ho, l’envàs és lliure de BPA.

Biotitos ja està present en moltes botigues d’arreu del país i també ven en línia. +informació a www.biotitos.com