Resulta imprescindible incloure-la a la dieta de nens, joves, embarassades, treballadors i esportistes per la seva aportació energètica i també per les seves propietats reconstituents. Ideal per preparar batuts o postres. En definitiva, no pot faltar a la teva cuina.

  1. És 100% vegetal i l’èxit del seu sabor es deu a la qualitat dels ingredients: aigua, civada i ametlles. No conté lactosa.
  2. Es paeix amb facilitat sense produir flatulències, per això es recomana en casos de gastritis, digestions pesades, inflor abdominal, restrenyiment…
  3. Proporciona energia i vitalitat sense elevar bruscament els nivells de glucosa en sang, ja que els sucres que aporta formen part dels seus ingredients de manera natural i s’alliberen de manera lenta i constant.
  4. Té un nivell de proteïna i vitamines del grup B elevat, que ajuden a reposar forces i alleugen la sensació de cansament i apatia.
  5. Regula el trànsit intestinal, perquè hidrata en profunditat, és rica en fibra i gràcies a les propietats de la civada es regenera la mucosa dels intestins.
  6. Ajuda a reduir els nivells de colesterol. La seva fibra soluble contribueix a atrapar i eliminar l’excés de colesterol en sang.
  7. Exerceix un efecte sedant del sistema nerviós, i fa disminuir la sensació d’estrès, l’insomni, la retenció de líquids i les tensions digestives d’efecte nerviós.
  8. És un tònic natural per a adolescents, esportistes i persones amb un treball físic o mental elevat, pel seu efecte estimulant.
  9. Millora l’aspecte de la pell i els cabells a causa de la seva riquesa en vitamina E, que actua com a antioxidant cel·lular.
  10. Incrementa la sensació de sacietat, molt recomanable en dietes d’aprimament.

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor