A l’estiu, quan volem prendre una beguda refrescant que no sigui un suc o un batut verd, ens costa trobar-ne cap sense sucre refinat, saludable i elaborada amb ingredients ecològics. Aquesta triple condició és difícil de complir, i sovint caiem en la temptació de les tradicionals begudes carbonatades dolces, carregades d’additius artificials que no ens aporten res de bo i que hauríem de mantenir allunyades del rebost.

Però, afortunadament, hi ha una alternativa real i eco. A més de les múltiples opcions de granissats, liquats i la resta de refrescos que podem elaborar a casa amb els ingredients que vulguem, algunes marques de producció bio ens ofereixen bons productes preparats, a punt per prendre i sense tòxics.

Whole Earth, per exemple, elabora refrescos elaborats a partir d’ingredients naturals i ecològics, sense la càrrega dels molts additius dels refrescos convencionals. La llista d’ingredients que componen el refresc de cola de Whole Earth, per exemple, conté només aigua amb gas, xarop d’atzavara, suc de llimona a base de concentrat, extracte de malta d’ordi, aroma natural i aroma de cola. No té, per tant, ni colorants ni conservants i està endolcit només amb un toc de xarop d’atzavara ecològic.

Es tracta de begudes gasoses, lleugerament escumoses, elaborades a partir de fruita 100% orgànica, aptes per a vegetarians i vegans. Però sobretot són especialment interessants per la seva gamma de sabors innovadors i sorprenents. Heu tastat mai un refresc de gingebre? O de saüc? O de nabius? Encara que estiguem acostumats al sabor d’aquestes fruites o arrels al plat o als sucs, el resultat de la seva versió en refresc és fantàstic.

wh_llaunes_article_Ets-soy

A més del gingebre, el saüc o els nabius, Whole Earth també elabora refrescos de cola, llimona, poma i la barreja de llimona i taronja. Un bon ventall d’opcions per gaudir d’un bon refresc sense culpes ni remordiments.

Els refrescos de Whole Earth estan distribuïts en exclusiva a Espanya per Qbio i podreu trobar-los en grans superfícies i botigues ecològiques.