Pans cruixents

Allos té tres pans cruixents 100% ecològics que arrasen en la comunitat healthy pels ingredients que porten i pel resultat final, ja que hi ha altres barretes que són molt insípides o d’una textura menys agradable i aquestes agraden pel gust i per la textura de les onades, que, a més, les fa molt reconeixibles.

Les torradetes d’Allos estan fetes essencialment amb farina de sègol, una bona alternativa si volem reduir el consum de blat de la dieta. La gràcia d’aquests pans és sobretot la farina d’amarant, que fa que tinguin un gust familiar i peculiar, i també el toc de les espècies que incorporen.

Les torradetes porten coriandre i càrvit (conegut com a comí de Prat o alcaravia), una planta aromàtica amb propietats carminatives que, des de temps immemorials, s’utilitzava per combatre els còlics i la inflor i que té un gust molt semblant a l’anís. Per això, aquestes torradetes són digestives, ja que el càrvit i el coriandre, juntament amb el fonoll i el comí, són de la mateixa família (les umbel·líferes), amb propietats carminatives i digestives.

Pans cruixents d'Allos

Dels tres tipus de torradetes Allos que hi ha al mercat, tenim el cruixent d’amarant i sègol, que conté, a més, llavors de gira-sol, i el multicereals, que incorpora farina de fajol i flocs de civada. Tots tres són molt versàtils i ens els podem menjar com a acompanyament de verdures, arròs, cremes o per untar-hi patés o cremes de fruita seca o llavors, com la tahina.  

A Espanya, la marca Allos la distribueix l’empresa Qbio.