allosveganexpress-portada

Què fas els dies en què el temps passa volant i no tens temps ni de preparar el plat més senzill? Acabes recorrent al menjar preparat? Tot i que no és l’opció més sana –perquè els precuinats solen ser plats altament processats i carregats d’additius de tota mena per potenciar el sabor i mantenir el preparat comestible durant molt temps–, hem de reconèixer que sí que tenen una cosa bona: i és la comoditat d’obrir, escalfar i menjar. Sense embrutar-nos les mans ni la cuina, els preparats ens solucionen la vida en un tres i no res i ens permeten improvisar àpats sense cap tipus de previsió.

Però no tot serveix perquè, per descomptat, la indústria alimentària tendeix a oferir precuinats poc sans, amb molts afegits innecessaris, fets a base de cereals refinats i ingredients de poca qualitat que acaben resultant en preparacions poc nutritives i mal equilibrades.

Si volem cuidar-nos i seguim una alimentació sana, però volem tenir algun preparat de fons d’armari per a emergències, també tenim opcions. Es tracta de trobar un producte de confiança que ens garanteixi que ha estat elaborat amb matèria primera ecològica d’alta qualitat, amb el mínim d’additius i amb una combinació d’aliments correcta per tenir una digestió fàcil i feliç.

Línia de productes Vegan Express d'Allos

Per exemple, Allos, reconeguda marca alemanya d’alimentació bio, ha llançat una línia de precuinats vegans pensats per a tots els que no tenen temps per cuinar però no volen renunciar a l’alimentació ecològica.

La línia Vegan Express presenta plats precuinats a base de cuscús i flocs de civada, entre altres ingredients, que tindrem a punt en cinc minuts. L’interessant és que, a diferència dels seus homòlegs convencionals, no tenen oli de palma, conservants ni colorants. I els trobareu amb quatre sabors diferents: italiana, arrabiata, mexicana i thai curri.

A casa nostra, els distribueix Qbio i els trobareu en herbolaris i botigues ecològiques. Bon profit!