Marta Riba, guanyadora de la Copa del Món d'Esquí de Muntanya de llarga distància

Marta Riba, guanyadora de la Copa del Món d’Esquí de Muntanya de llarga distància

La botiga en línia Snack Gods (www.snackgods.com) reuneix tota mena de barretes, superaliments i begudes 100% naturals, sense sucres afegits, soja, gluten ni lactosa i ofereix tota mena d’alternatives aptes per satisfer la comunitat healthy.

Si us agraden els fruits secs, hi ha barretes energètiques sense additius i enriquides amb ingredients com el coco i la chía.

Per als consumidors més paleo, hi ha tot tipus de barretes sense cereals, fets amb dàtils i ingredients crus, com ara avellanes i cacau  o xufa. També ofereixen opcions d’esmorzars paleo excel·lents amb ingredients germinats.

barritas-proteicas-paleo-paleo-crunchEntre els esportistes, el coneixement dels brics d’aigua de coco ja s’ha generalitzat i és realment una molt bona opció per mantenir una bona hidratació ja que aporten electròlits. Aquest col·lectiu també disposa d’una alta gamma de proteïnes vegetals i de sèrum de llet ecològiques.

Al portal Snack Gods podeu trobar diferents barreges de productes naturals dissenyats per optimitzar el rendiment esportiu, aportar energia saludable per al dia a dia o per perdre aquests quilos de més. Tant si sou vegetarians, vegans o si teniu alguna intolerància, a www.snackgods.com trobareu alguna cosa per a vosaltres.

proteinas-ecologicas-de-suero-de-lecche-diet-foodPer als que s’acaben d’iniciar en una dieta saludable o per si voleu iniciar algú, Snack Gods també ofereix paquets de productes com el “Picoteo Vegano” o la cistella “Paleo Original“. També ofereix la possibilitat de dissenyar llistes pròpies de productes favorits i subscriure-s’hi.

No ens ha d’estranyar que esportistes d’elit com la guanyadora de la Copa del Món d’Esquí de Muntanya en la modalitat de llarga distància Marta Riba hagi triat Snack Gods com la seva marca d’alimentació predilecta. La qualitat dels productes d’aquesta botiga, fets amb ingredients de veritat, parla per si mateixa.