Aquest cereal saludable, fruit de la combinació natural de blat dur i ordi silvestre, es pot trobar a més de 300 establiments a Espanya, com ara forns artesans, restaurants i supermercats, que ja l’han incorporat per elaborar els seus productes (pa, pasta, brioixeria, etc.).

Catalunya és amb diferència la comunitat amb més forns que comercialitzen productes elaborats amb Tritordeum; molt d’ells, són forners artesans, com ara Josep Baltà, de Forn Baltà, l’Eduard i la Georgina Crespo, de Fleca Balmes, Josep Antoni Ribas, de Cruixent, Jordi Morera, de l’Espiga d’Or, o l’obrador dels supermercats Veritas. A la resta de comunitats, també hi ha forns artesans de referència com Horno San Bartolomé de València, Better Pan d’Alacant, La Miguiña de Madrid, Panishop a Saragossa i Madrid, entre d’altres, que elaboren gairebé cada dia pa, galetes i brioix fets amb Tritordeum.

I quins productes trobarem?

No només pa: el Tritordeum és òptim per elaborar brioixeria, cereals per esmorzar, galetes, barretes de cereals o pasta, pizza i fins i tot cervesa, entre d’altres.

En aquest enllaç hi trobareu el mapa dels punts de venda del Tritordeum a tot Europa: http://tritordeum.com/comprar/

Si ho voleu, també el podeu comprar online des del mateix enllaç.

Descobriu-ne més a: www.masqueuncereal.com