6/10 Vichyssoise de poma i coco

Recepta i fotografia de la Gina Estapé

Ingredients

  • 2 patates mitjanes
  • 5 pomes grans
  • 1 ceba gran
  • 2 porros mitjans
  • 1 llauna de llet de coco
  • Aigua mineral
  • Oli d’oliva verge extra
  • 1 c.p. de sal

Elaboració

  1. Talleu la ceba a mitges llunes i els porros, a rodanxes.
  2. En una olla, afegiu un raig d’oli i salteu la ceba i els porros amb una culleradeta de sal durant 10 minuts.
  3. Peleu les patates i les pomes i talleu-les a trossos mitjans. Afegiu-les a l’olla amb la ceba i el porro.
  4. Afegiu una culleradeta de sal, la llauna de llet de coco i aigua fins que cobreixi ¾ parts de les verdures.
  5. Tapeu i deixeu cuinar durant 10-12 minuts.
  6. Tritureu fins a obtenir una textura suau i homogènia.
  7. Deixeu refredar unes hores, primer a temperatura ambient i després a la nevera, fins que quedi completament freda.
  8. Podeu afegir-hi, de manera opcional, uns daus de poma, uns flocs de coco i unes llavors per decorar.

5 claus per
descobrir si toleres
bé el gluten

Et regalem la GUIA GRATUÏTA + RECEPTA per aprendre :

  • Quines proves cal fer per descartar la celiaquia.
  • Entendre quines alteracions hi ha més enllà de la celiaquia, com ara la intolerància al gluten i l’al·lèrgia al blat.
  • Una recepta deliciosa de pa mediterrani sense gluten.
Accepto la política de privacitat

Gina Estapé
Gina Estapé

Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

    @myhealthybites