6/10 Vichyssoise de poma i coco
Recepta i fotografia de la Gina Estapé
Ingredients
- 2 patates mitjanes
- 5 pomes grans
- 1 ceba gran
- 2 porros mitjans
- 1 llauna de llet de coco
- Aigua mineral
- Oli d’oliva verge extra
- 1 c.p. de sal
Elaboració
- Talleu la ceba a mitges llunes i els porros, a rodanxes.
- En una olla, afegiu un raig d’oli i salteu la ceba i els porros amb una culleradeta de sal durant 10 minuts.
- Peleu les patates i les pomes i talleu-les a trossos mitjans. Afegiu-les a l’olla amb la ceba i el porro.
- Afegiu una culleradeta de sal, la llauna de llet de coco i aigua fins que cobreixi ¾ parts de les verdures.
- Tapeu i deixeu cuinar durant 10-12 minuts.
- Tritureu fins a obtenir una textura suau i homogènia.
- Deixeu refredar unes hores, primer a temperatura ambient i després a la nevera, fins que quedi completament freda.
- Podeu afegir-hi, de manera opcional, uns daus de poma, uns flocs de coco i unes llavors per decorar.
descobrir si
toleres
bé el gluten
Et regalem la GUIA GRATUÏTA + RECEPTA per aprendre :
- Quines proves cal fer per descartar la celiaquia.
- Entendre quines alteracions hi ha més enllà de la celiaquia, com ara la intolerància al gluten i l’al·lèrgia al blat.
- Una recepta deliciosa de pa mediterrani sense gluten.

Hola! les receptes son totes mesurades per a 3/4 persones? gràcies.!!
Moltes gràcies Gina!
Hola Gina!
Una pregunta, quan parles de llet de coco, et refereixes a la beguda de coco o a les llaunes que hi ha de llet de coco?
Gràcies!
Salutacions
A les llaunes de llet de coco! 🙂