Beguda de Kombutxa

El seu kombutxa, que neix a partir d’un procés de fermentació d’una infusió de te verd a la qual s’afegeix una colònia de llevats i bacteris, està elaborat amb aigua del Pirineu de Lleida i ingredients 100% ecològics.

Durant la fermentació, també s’hi afegeix sucre que els bacteris transformen, gairebé del tot, en àcids orgànics (làctic, acètic, sacàric i glucònic, entre d’altres) beneficiosos per a la salut. El resultat és una beguda altament probiòtica i amb efectes depuratius per a l’organisme, sobretot per la seva potent funció hepatoprotectora, que ajuda el fetge a eliminar toxines. Alhora, també té efecte antioxidant per combatre els radicals lliures que genera l’excés oxidatiu, i reforça positivament els sistemes digestiu i immunològic.

Kombutxa és una beguda lleugerament carbonatada de forma natural amb un sabor nou per al nostre paladar, que a alguns transporta fins a la sidra o el xampany, i amb una olor que recorda altres fermentats, com el iogurt o el quefir. Aquest fermentat pot esdevenir el substitut ideal i saludable de les begudes amb alcohol, com les cerveses, o els refrescos convencionals. Amb cada glop de Kombutxa, sol o acompanyat de sucs de fruita o sucs verds, s’obtenen els beneficis dels fermentats i dels probiòtics, que equilibren la flora bacteriana, normalitzen la funció intestinal, milloren digestions i enforteixen el sistema immunitari. Cada vegada hi ha més estudis que demostren que mantenir una microbiota sana, uns intestins saludables, és vital per reduir molts dels problemes físics i emocionals que ens assetgen.

Cal tenir en compte, però, que, per poder beneficiar-nos de tots aquests efectes, és important triar un kombutxa que no hagi estat sotmès a cap procés de pasteurització, ja que les altes temperatures eliminen els bacteris beneficiosos produïts durant la fermentació. Si voleu optar per un kombutxa que reuneixi aquestes característiques podeu trobar-lo a www.kombutxa.com. Actualment, es comercialitza amb dos gustos diferents: de poma-gingebre i d’hibisc-magrana. Mai ningú havia ofert un te kombutxa amb tant de sabor, de producció ecològica i fet a casa nostra amb tota la cura possible.  

Kombutxa és una beguda realment slow, saludable i refrescant que serveix per a qualsevol ocasió: durant tot el dia, per donar suport al sistema digestiu o, fins i tot, com a substitut del cava per brindar en una celebració!