Com cada número, la revista Ets Nen proposa més de vuitanta pàgines plenes d’informació útil i pràctica per continuar millorant l’alimentació i salut dels més petits. En aquesta edició parlarem a fons de temes com ara quina dieta han de seguir els nens que són molt esportistes, com o què hem de tenir en compte si mengem sovint a restaurants japonesos amb els fills. La revista proposa, com cada any, una entrevista central a un personatge conegut. En aquest cas l’actriu Sílvia Abril ens ha obert les portes de casa seva per explicar-nos amb detall com alimenta la seva filla, la Joana. Un altre nom molt reconegut en el nostre sector és Olga Cuevas, que relata la seva experiència com a àvia i reflexiona sobre com ha canviat l’alimentació des que ella va ser mare, fa més de trenta anys.

Compra ara la revista!

La xef Cristina Manyer proposa dues receptes de verdures divertides, plenes de color i delicioses per fomentar el consum de verdures. La revista també ofereix tips de salut com ara un llistat d’àpats per ajudar a conciliar el son, sobretot per als nens que tenen més problemes per anar a dormir i que solen ser els més petitons. De fet, d’articles per a nadons també n’hi ha molts: parlem de la importància d’entendre quan hem de donar llet de fórmula i quan podem optar per les begudes vegetals, analitzem amb concreció exactament quins nutrients té la llet materna i parlem d’una moda nova: l’hypnobirthing, per viure amb la màxima tranquil·litat i fluïdesa el moment del part. Com sempre, la revista també inclou reportatges de salut. En aquest cas parlem de quina relació real hi pot haver entre els tòxics i el càncer infantil i de quina manera els probiòtics poden ser una gran opció per als nostres fills.

20 receptes de berenars sans!

Però les sorpreses no s’acaben aquí. Fa molt temps que rumiem sobre la qüestió dels berenars infantils, ja que, a vegades, és la pota coixa de l’alimentació infantil. Per això ens hi hem posat a fons i el resultat és un receptari elaborat per les dietistes Gina Estapé i Pilar Rodrigáñez, amb fotografies de Mireia Niubó i disseny de Red Vinilo, que, com amb l’agenda, han fet una feina exquisida perquè salivem mirant aquestes receptes. En total són vint idees de berenars amb ingredients saludables per oferir als petits quan surten d’escola. Al llarg de gairebé cinquanta pàgines trobareu receptes fàcils, sanes i molt bones (testades i aprovades pels petits!), imatges precioses i consells nutricionals molt útils. A més aquest llibret us servirà també per als esmorzars i perquè els adults, si esmorzem o berenem, també ho fem en les millors condicions.

Compra ara la revista!

 

Confinats
sense processats

Et regalem
l'ebook BERENARS SANS
amb el qual:

  • Aprendràs 20 receptes dolces i salades per a petits i grans.
  • Cuinaràs magdalenes, galetes, pans i coquetes sense sucre amb els nens.
  • Aprofitaràs la situació actual per millorar la teva alimentació i la dels teus.
Accepto la política de privacitat