1- 12è Congrés de Medicina Integrativa

Cada vegada hi ha més gent que entén la salut i el benestar general des d’una perspectiva integrativa i, si hi ha un esdeveniment que permeti aprendre, tant a professionals com a pacients, més coses sobre les àrees d’interès principals que abraça la medicina integrativa sens dubte és aquest!

El Congrés de Medicina Integrativa, que se celebrarà a Barcelona del 13 al 15 de setembre, està organitzat per la Societat Espanyola de Salut i Medicina Integrativa (SESMI) i la Societat Europea de Medicina Integrativa (ESMI) i reunirà ponents nacionals i internacionals molt rellevants que investiguen i treballen en els camps de la medicina integrativa.

A més de les xerrades, també podreu assistir a tallers i activitats diverses.

Quan?: 13, 14 i 15 de setembre

Lloc: Hotel Barceló Sants

Més informació i inscripcions a: https://ecim2019-barcelona.sesmi.es/

2- All Those Food Market

Arriba l’onzena edició del festival d’artesans i emprenedors gastronòmics de Barcelona. En aquest esdeveniment hi trobareu productors locals, artesans gastronòmics i entusiastes del bon menjar, projectes de cosmètica natural i ceràmiques artesanals, i també una gran oferta d’activitats i tallers per a petits i grans.

Com cada any, el festival reunirà alguns dels restaurants més destacats de la ciutat perquè pugueu dinar, berenar o sopar dins del recinte, en un ambient agradable i relaxat.

Quan?: 14 i 15 de setembre

Lloc: Teatre Nacional de Catalunya

Més informació.

3- Vespre Vegà

Veritas celebra enguany la 10ena edició de la Quinzena Vegana. Enguany el Vespre Vegà, el gran acte de la Quinzena, estarà protagonitzat per Arantza Muñoz, autora del blog Comoservegano, Xevi Verdaguer, psiconeuroinmunòleg especialitzat en medicina integrativa, David Gasol, nutricionista i professor de cuina i Toni Rodríguez, chef especialista en pastisseria i cuina vegana. La taula rodona, dedicada a debatre sobre la dieta vegana estarà moderada per la directora de l’Ets, Núria Coll. El debat acabarà amb un càtering vegà servit per l’ecoxef Mireia Anglada .

Compra la teva entrada!

Quan?: 26 de setembre, de 19 a 21 h

Lloc:  Terra Veritas. Barcelona

4- Endodance

Us agrada el ball i la música? No us perdeu la cinquena edició de la gala Endodance! Aquest esdeveniment té com a objectiu recaptar fons per a la investigació de l’endometriosi, una malaltia crònica que afecta el 15% de les dones. Concretament, els beneficis de l’espectacle es destinaran al projecte d’investigació biomèdica de l’endometriosi que du a terme la Fundació Clínic de Barcelona.

Aquest any, la cantant Beth Rodergas presentarà la gala, que tindrà actuacions de ballarins i artistes de diverses disciplines amb reconeixement nacional i internacional i música en directe de grups del panorama nacional.

Compra la teva entrada!

Quan?: 28 de setembre, a les 19 h

Lloc: Sala Apolo Barcelona

Més informació.

5- Health Hackers Meeting de Xevi Verdaguer

Voleu transformar la vostra salut? Health Hackers Meeting és un esdeveniment únic per aprendre les claus necessàries per tenir bona salut física i emocional gràcies a Xevi Verdaguer, altres ponents col·laboradors i celebritats.

A més, també hi trobareu furgoteques amb menjar saludable, activitats de ioga i meditació matinal o tallers de preparació de germinats, fermentats, iogurt de coco, pa de fajol i postres.

Un cap de setmana perfecte per començar a cuidar-se després de l’estiu.

 Quan?: 28 i 29 de setembre

Lloc: Mas Les Comelles Parc Cultural (La Garrotxa)

Més informació i inscripcions.

6- Mercat de Mercats 2019

Arriba la desena edició de la gran fira del producte i la gastronomia. Un esdeveniment que ofereix xerrades, ponències, cuina en directe i molt més a càrrec dels paradistes dels mercats municipals i professionals del sector gastronòmic. Núria Coll, directora d’Etselquemenges, participarà a la Taula rodona sobre el món digital i la gastonomia, d’11.30 a 12.30 h.

Quan?: 18,19 i 20 d’octubre

Lloc: Avinguda de la Catedral, Barcelona

Més informació.

7- Cómo Como Festival

Arriba la quarta edició del festival amb un format nou i inspirador en què fusionem l’oci i el coneixement –motiu pel qual naixem amb una segona marca: el Como Talks– amb l’ambició de reunir alguns dels nutricionistes i professionals de la salut de l’Estat espanyol.

A més, al festival també hi trobareu quaranta activitats paral·leles, per a petits i grans, que es duran a terme al llarg del dia; moltes seran gratuïtes. Ben aviat les anunciarem!

Ponents del Como Talks:

 • Gabriela Uriarte
 • Sergio Espinar
 • Esther Vivas
 • Carlos Ferrando
 • Nerea Zorokiain
 • Xevi Verdaguer
 • Victoria Lozada
 • Paloma Quintana
 • Arantxa Areta
 • Marc Vergés
 • Míriam Tirado

Compra l’entrada i no et quedis sense!

Quan?: 26 d’octubre

Lloc: Campus de la Ciutadella, Universitat Pompeu Fabra.

Més informació a: www.comocomofestival.com