Serà la primera fira catalana agroalimentària de productes de qualitat. Els visitants podran participar en tallers, provar els productes dels expositors i, per descomptat, omplir el cistell.
I altres activitats com….. aquestes!
Aula de cuina, aula de degustació, aula de nens i la presència del Bus Alícia. La Fira Orígens, que se celebrarà aquest dissabte i aquest diumenge a Olot, s’obre a la participació dels visitants i ofereix un programa ple d’activitats per a petits i grans.
Més enllà dels 70 expositors de productes de qualitat certificada que ompliran el recinte firal d’Olot i que permetran fer la compra directament als productors, els assistents a Orígens podran participar en tallers monogràfics de cuina de km 0 i de proximitat, de suquets de peix, de bolets o bé descobrir totes les possibilitats de la poma a la cuina dolça. Tot això en els tallers que impartiran reconeguts professionals del món gastronòmic.
De la mateixa manera que els seus pares, els nens i nenes que vagin a la fira també es podran arremangar i aprendre a preparar amanides plenes de colors, entrepans de diferents formes o bé saber més coses sobre la xocolata i la fruita.
Durant els dos dies en què se celebrarà la fira, l’aula de degustació i maridatges també proposarà un assortiment ben suculent: degustació de melmelades, de cerveses artesanes, de vins, de formatges o de productes de la terra, entre altres.
Podeu veure el programa sencer de la fira al web d’Orígens.
Altres activitats de la setmana
Dissabte, 10 de novembre
- “Taller de cuina d’hivern”. De 9.30 a 16.00 h. A càrrec d’Anna Grau. Organitzat per Bernauherbes. Cervera.
- Curs de nutrició natural i cuina energètica (10 sessions). A càrrec de Tamara Pano. Barcelona.
- Introducció a la cuina macrobiòtica. D’11.00 a 14.00 h. A càrrec d’Alf Mota. L’Eixam. C/ Major, 179. Sant Celoni.
- Taller de remeis naturals “Com tractar la tos. Preparació de xarops”. L’hort de la Sínia.
Dijous, 15 de novembre
- Taller de cuina amb cereals. De 18.00 a 20.00 h. A càrrec d’Alf Mota. Botiga Granel, Granollers.
- Cata de caviar ecològic. De 19.00 a 20.30 h. Woki Organic Market. Barcelona. Places limitades. Confirmar assistència al 659.435.753
Dissabte, 17 de novembre
- 10’30-13’30h. Taller per a la dona amb la naturòpata, nutricionista ortomolecular Dorte Froreich.La mala notícia: a partir dels 35 anys ja estem en un procés natural d’envelliment… I la bona: podem plantar-hi cara a través de la nostra dieta diària, exercici físic i hàbits saludables! Veurem com! Lloc: Espai Fisio. Matadapera. Cal inscripció prèvia.
Explica’ns la teva activitat
Si organitzeu fires, mercats, tallers, cursos, seminaris, xerrades o qualsevol activitat vinculada amb el món bio i saludable, poseu-vos en contacte amb nosaltres i l’afegirem a l’agenda que publiquem cada divendres. Promocioneu-vos i ajudeu-nos a ser presents a totes les comarques!
Escriviu-nos a mcosta@etselquemenges.cat