Grans aperitius, escudella i carn d’olla, canelons, beixamels, marisc, torrons, polvorons, xocolates, etc. La cuina tradicional nadalenca és poc saludable: les composicions dels menús són desequilibrades i sovint ens atipem a base de proteïnes animals, sucres i farines refinades. I la cosa es complica encara més per a les persones vegetarianes o veganes, que no troben massa opcions a taula lliures de productes animals.

Per això aquest Nadal volem donar opcions saludables per a tothom i us proposem tres tallers de cuina participativa, de dues hores de durada, on aprendreu a fer vegalons (canelons vegans), postres i berenars saludables en família i cuina saludable sense lactis, sense gluten i sense ous.

  • Dissabte 20 de desembre: Taller de vegalons, amb Mercè Alabarce i Gemma Bufies. Aprendrem a fer canelons saludables i vegetarians, farcits de verdures de temporada i proteïna vegetal, i dues beixamels ben gustoses i especials sense lactis. Després del taller participatiu, us podreu endur els canelons fets cap a casa! Més informació.
  • Dimarts 30 de desembre: Taller de cuina per a pares i fills (1 pare o mare + 1 fill/a), amb Mercè Alabarce i Gemma Bufies, de l’Associació Menjadors Ecològics. L’objectiu és que pares i fills puguin compartir salut i diversió a la cuina. Prepararem berenars i postres saludables i opcions de “fast food” natural (croquetes, base de pizza, hamburgueses, etc.). Més informació.
  • Dissabte 3 de gener: Taller de cuina per a pares i fills, sense lactis, sense gluten i sense ous, amb Mercè Alabarce i Gemma Bufies, de l’Associació menjadors Ecològics. En aquesta ocasió, aprendrem a preparar deliciosos berenars i postres saludables amb receptes veganes, sense lactis, sense gluten i sense ous. Més informació.

Tots els tallers es duran a terme a l’aula de cuina de Barcelona Cuina natural, el nou espai de cuina del carrer Berlinès núm. 3, al barri de Sant Gervasi de Barcelona.

Els tallers tenen un preu de 48 euros però si sou socis de l’ETS, tindreu un 10% de descompte. No us els perdeu!

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor