• Nova gamma de productes d’alta cosmètica 100% eco-bio, vegana i animal friendly.
  • Sense silicones, parabens, colorants, propilenglicol, olis minerals i perfums sintètics
  • Mascaretes monodosi amb un sistema únic i patentat.

Aquesta gamma de productes cosmètics, considerada com alta cosmètica natural, està pensada per a cuidar la pell i el medi ambient. I és que cada producte de Mimesis Sensations compta amb la certificació ACENE BIO, elevant així els percentatges mínims d’ingredients naturals d’un 95% a un 97% i passant d’un 10% a un 21% de percentatge de procedència ecològica.

Mimesis Sensations es compon d’aigua micel·lar amb triple acció a base d’extractes vegetals que no només neteja i desmaquilla de dia amb factor de protecció solar físic (SPF10) a base d’extractes vegetals hidratants i antioxidants que hidrata en profunditat aportant fermesa i elasticitat a la pell. Una crema nutritiva de nit antienvelliment que, a més d’hidratar, estimula la regeneració cel·lular i aporta fermesa i elasticitat. I, per últim, quatre mascaretes monodosi 100% naturals amb un sistema únic i patentat al mercat.

Aquestes mascaretes compten amb una novedosa aplicació composta per dues parts separades. D’una banda, la pols micronitzada d’alginats actius i, de l’altra, l’aigua desionitzada. Totes dues parts romanen inactives fins al moment de barrejar-les, just abans de l’aplicació. És per això que, quan es barregen, els ingredients actius entren en acció en el moment just de l’aplicació, oferint així uns millors resultats.

Quatre mascaretes que, a més d’hidratar, aporten un benefici únic a la teva pell; mascareta calma, mascareta que relaxa, mascareta que purifica i mascareta que il·lumina.

El millor regal és cuidar els teus!