La xef i col·laboradora d’etselquemenges Montse Vallory i la dietista i naturòpata Lucía Redondo són dues de les ponents del Congrés d’Alimentació Conscient que es du a terme, un any més, a l’Auditori AXA de l’Illa Diagonal de Barcelona. En el Congrés, en què també hi haurà una petita fira d’alimentació i salut, destaquen les conferències que una quinzena de ponents

oferiran durant el cap de setmana; conferències en què es parlarà de la composició nutricional dels aliments ecològics, de la presència de metalls en els aliments, de l’alimentació i les emocions i de la nutrició i intoxicació de la pell, entre d’altres. Diumenge a dos quarts de deu del matí, Montse Vallory oferirà una xerrada sobre les millors alternatives per endolcir els aliments; i a les cinc de la tarda, Lucía Redondo parlarà de la dieta ideal. Entre els ponents destaquen també la cuinera Montse Bradford, la investigadora Maria Dolores Raigón, Marga Roldán o el metge ortomolecular Daniel Ortiz. Per a més informació: www.viadimension.es

Altres activitats del cap de setmana:

Avui divendres:

18.30 h. Tertúlia-berenar: Tot el que cal saber per ser un consumidor responsable de peix. Aula Ambiental de la Sagrada Família, c/ Lepant, 281. Barcelona

Demà dissabte:

A les 10 h. Mercat ecològic i artesà de Cambrils. Pl. Espanya.

A les 10 h. Taller de tints naturals. La placeta, 4, Verges. (http://laplacetaverges.blogspot.com/)

A les 11h. Taller: Què en sabem del miso? Com es fa? Com es conserva a la nevera? c/Manso, 24. Barcelona. Gratuït. Inscripció a saborshivern12@gmail.com.

Diumenge:

A les 10.30 i a les 12h. Ioga en família. Lamamavaca de Gràcia.

Núria Coll

Núria Coll
Directora d'etselquemenges