Amb la voluntat de divulgar a tort i a dret conceptes de salut integrativa i consells culinaris i receptes saludables, aquesta setmana a Etselquemenges celebrem la Green Week i, amb motiu de la setmana de descomptes, hem organitzat les Green Talks: durant una setmana us convidem a fer la sobretaula amb nosaltres a través del canal d’Instagram.

La nostra directora, Núria Coll, conversarà cada dia amb algunes de les nostres xefs i dietistes, que parlaran de temes d’interès com ara quins aliments ens van bé per millorar la fertilitat o quins errors cometem més habitualment quan volem fer una dieta vegetariana i com ho podem fer perquè no sigui desequilibrada.

A les Green Talks també hi haurà molta cuina. Amb la Gina Estapé, la María Llamas i en David Gasol parlarem de plats deliciosos i saludables, per sopar, per depurar i per fer amb Thermomix.

 

Durant les sessions, podreu plantejar preguntes i dubtes que l’equip respondrà al moment.

Us esperem cada dia a les 15 h a l’Instagram d’Etselquemenges. Si no ens pots veure en directe, no et preocupis, perquè penjarem tots els vídeos a IGTV.