Durant les classes teoricopràctiques, la xef en cap de l’EQM ensenyarà com crear un menú equilibrat amb aliments naturals i ecològics fent servir les tècniques de cocció i els materials de cuina més recomanables. A més, explicarà quines són les propietats de cada aliment i els efectes que té segons el criteri naturista i oriental.

curs vallory 2A l’hora de decidir què menjarem i arremangar-nos davant els fogons, és tan important fer una tria saludable dels aliments com saber combinar-los o aplicar els mètodes de cocció més adequats. Des d’Etselquemenges, setmana rere setmana, i a través de cada article que publiquem, intentem fer pedagogia alimentària per tal d’estendre una filosofia nova de salut i nutrició més conscient i sostenible. I és precisament això el que podreu aprendre als nous cursos de la nostra xef en cap: com crear un menú equilibrat amb aliments naturals i ecològics fent servir les tècniques de cocció i els materials de cuina més recomanables.

Durant les classes, Montse Vallory elaborarà alguns dels plats publicats al catàleg de receptes de l’EQM, com ara l’amanida d’alga dulse, germinats i xucrut, el pastís de mill i coliflor, el guisat de llentia pardina i verduretes, els pastissets de plàtan i llimona o les barretes de cereal inflat, llavors i fruita seca. Totes són receptes principalment vegetarianes elaborades amb aliments integrals i ecològics, des de la sopa fins a les postres, sense lactis, blat ni sucre refinat. La xef especialitzada en cuina natural també explicarà quines són les propietats de cada aliment i quins efectes genera sobre l’organisme tal com ho entén la dietètica naturista i oriental.

Els cursos bàsics de cuina natural són nou classes de tres hores cadascuna que es faran a l’aula de cuina de BioSpace (C/ València, 186, Barcelona) els dimarts a la tarda del 15 d’octubre al 10 de desembre, o els dimecres al matí del 16 d’octubre a l’11 de desembre.

Horaris curs bàsic: curs teòric-pràctic en 9 classes de 3 hores

Grup tarda: dimarts 16:30-19:30h
Grup matí: dimecres 10-13h

Preu:  450 Eur (10% descompte per a socis d’Etselquemenges.cat: 405 Eur). El preu inclou:

– dossier d’apunts
– receptari de la pràctica culinària
– demostració culinària amb material de cuina saludable
– exposició teòrica
– dinar o sopar degustació

Si voleu inscriure-us-hi o rebre més informació cliqueu a aquí

 

Explica’ns la teva activitat

Si organitzeu fires, mercats, tallers, cursos, seminaris, xerrades o qualsevol activitat vinculada amb el món bio i saludable, poseu-vos en contacte amb nosaltres i l’afegirem a l’agenda que publiquem cada divendres. Promocioneu-vos i ajudeu-nos a ser presents a totes les comarques! Escriviu-nos a mcosta@etselquemenges.cat

 

 

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor