L’Associació Slow Food Terres de Lleida és l’amfitriona de la cinquena festa verda que tindrà lloc aquest dissabte i diumenge, 2 i 3 de juny, a Balaguer.

La fira, que aposta per a un consum ètic, sostenible i solidari, organitza un cicle d’activitats carregat de conferències, tallers, tastos, exposicions, mercats i altres activitats adreçades a pares i a nens.

Personalitats reconegudes en el món de l’alimentació saludable, com el doctor Jorge Pérez-Calvo, Teresa Guardiola o Mercè Passola, encetaran un cicle de conferències que abordaran temes com les bases per

a una alimentació amb sentit, l’art d’envellir bé, les aplicacions de l’àloe, l’origen emocional de la malaltia, els beneficis dels aliments crus, les plantes medicinals anticancerígenes o les teràpies naturals, entre d’altres.

En un horari interromput de deu del matí a nou del vespre, l’oferta de la fira es completarà amb el Mercat de la Terra i dels planters, una mostra de formatges de pastors catalans, tastos d’olis, de vins, de formatges i de cerveses, diversos tallers de cuina saludable i un racó pensat especialment per als més petits.
Dissabte a la nit, el recital de cançons trobades i de música d’arrel completarà l’extens programa de la fira, que destinarà la recaptació de l’acte musical a les ONG Slow Action Lleida i Cultivant Vida.

Altres activitats

Diumenge 3 de juny

  • Taller de plantes i olis i tintures + ruta de senderisme. “L’esclat de la primavera a la Vall d’en Bas”. Mas Garganta.
  • XXIa Fira d’herbes remeieres de Vilanova de Sau.

Dilluns 4 de juny

  • Conferència “Aromateràpia i estrès”. A càrrec d’Antònia Jove i organitzat per Farmàcia Serra-Mandri. Pompeia Groups, C/ Riera de Sant Miquel, 1 bis. Barcelona.
  • Taller de patés vegetals. A càrrec d’Ester Alemany. Centre Cívic El Sortidor, Plaça del Sortidor, 12. Barcelona.
  • Jornada d’intercanvi d’experiències: Els productes locals a la restauració. Restaurant Gab’s de Talarn (C-13, km. 90,2). Emmarcat dins el projecte “Al teu gust, aliments del Pallars”, impulsat per l’Ajuntament de Tremp.

Dimecres 6 de juny

  • Xerrada “Gimnàstica facial, com realitzar-la. Beneficis: estètica, antiaging, bruxisme”. A càrrec de Judith Aurin i organitzat per Farmàcia Serra-Mandri. Pompeia Groups, C/ Riera de Sant Miquel, 1 bis. Barcelona.

Dijous 7 de juny

  • Xerrada “Aromateràpia familiar i pediàtrica”. A càrrec de Laura Mestres i organitzat per Farmàcia Serra-Mandri. Pompeia Groups, C/ Riera de Sant Miquel, 1 bis. Barcelona.
  • Taller “Educación Nutricional Dieta en el Deporte”. De 10 a 20.30 h. ENE, Estudio de Nutrición Especializada. Rector Ubach, 6, baixos. Barcelona.

Explica’ns la teva activitat

Si organitzeu fires, mercats, tallers, cursos, seminaris, xerrades o qualsevol activitat vinculada amb el món bio i saludable, poseu-vos en contacte amb nosaltres i l’afegirem a l’agenda que publiquem cada divendres. Promocioneu-vos i ajudeu-nos a ser presents a totes les comarques!
Escriviu-nos a mcosta@etselquemenges.cat

 

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor