Si us agrada el món de la gastronomia i de l’artesania, segurament ja haureu visitat alguna de les edicions de l’All Those Food Market. Amb una imatge i un cartell ple de propostes moderníssimes i curosament cuidades, el festival ha aconseguit establir-se com un dels referents del món foodie a la capital catalana, que se celebra diversos cops a l’any en diversos punts de la ciutat.

Aquesta vegada, en l’edició nadalenca, l’All Those ha triat els jardins del Museu Marítim de Barcelona per fer el desplegament habitual d’artesans, de restaurants i d’activitats per a nens i per a adults entorn de la gastronomia.

I és que, a l’All Those, hi trobareu, sobretot, menjar. Menjar acabat de fer que podreu degustar allà mateix, com el que us oferiran coneguts cuiners com Kenji Ueno, dels restaurants japonesos Can Kenji i Aiueno, o Rafa Peña, del restaurant Gresca. Però també hi trobareu una bona oferta d’artesans que segur que us donaran idees de regals de Nadal originals i saludables, útils i locals: estris de cuina, elements decoratius, productes artesans i de la terra.

Més informació

Dissabte 2 i diumenge 3 de desembre de 2017
Dissabte: 1 3h – 22 h; diumenge: 11 h – 20 h
Museu Marítim de Barcelona
Av. de les Drassanes s/n, Barcelona
allthose.org facebook.com/allthosecommunity

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor